Gta 5 normál beállítások mellett 8 gb-os videókártyából 1.4 gb-ot használ fel?
Figyelt kérdés
Mennyire lehet felvinni a grafikát,hogy még ne erőlködjön a videókártya? Rtx 4060 8 gb. 2560*1440p
Konzolról pc re váltottam és még nem vagyok tisztába ezekkel a dolgokkal.
tegnapelőtt 09:32
1/2 A kérdező kommentje:
Proci I5 12400F
32GB ram. Lehet hogyha minden beállítást felnyomnák ultrára elérné a 6 gb-ot. De még nem próbáltam. A kártya élettartamát befolyásolja hogy 8 gb alatt mennyire van meghajtva?
tegnapelőtt 09:43
2/2 anonim válasza:
Hát nekem gyengébb gépen, minden maxon(ultra) és 1080p-be használ kb 4,5gb-ot gpu-ból. Itt ne várd hogy kihasználod majd mind a 8gb-ot. Több mint 10 éves játék és potato pc-ken is el kell menjen, különben nincs bevétele Rockstar-nak. Na majd a GTA 6-ban jövöre, ott kelleni fog mind a 8gb a gpu-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!