Érdemes steamen leárazva megvenni a detroit became human t 12 euróért, vagy inkább crackeljem le? Kontrollerrel akarom majd játszani gépen
12 €-ért bőven megéri. Ez egy történetközpontú, döntésalapú játék, fix történetszállal és befejezésekkel. Lehet csúfolni interaktív filmnek, vagy a hossza miatt sorozatnak is. Első végigjátszásra hihetetlen élményt ad, teljesen mindegy honnan szerzed be, ugyanazt kapod. Ncore verziót is ismerem, nekem azzal se volt gondom, meg a steam-es verzióval sem.
Itt az a fontos, hogy te, mint játékos hajlandó vagy-e költeni a játékra, ezzel egyrészt megköszönni a készítőknek is a játékot. Még akkor is, ha nem teli áron vetted meg. Megnéztem, most a hero Forint miatt 4.827 Ft a játék. Mit kapsz ezért? Működő játékot, kényelmet. Garanciát, ha nem megy, 2 hét vagy 2 óra játékon belül refundolod és visszakaptad a pénzt. Steam-en csak letöltöd, kész. Ncore-ról nem ilyen egyszerű, mert ott letöltöd, telepíted, crack. Ez se bonyolult, bár ha szoktad olvasni a torrenthez írt kommenteket, sok embernek ez se megy segítség nélkül. Plusz valakinél mindenféle .dll meg videókártya illesztőprogram hibákat dobált, én meg ülök és nézek ki a fejemből, hogy oké, nekem simán ment, semmi kínom nem volt.
Illetve most készül hozzá a szinkron is (nem hivatalos), de a szinkronstudio.hu készíti hivatásos szinkronszínészekkel, adományokból. Jelenleg 88%-on áll a projekt, felvételek, vágás, minden kész, a tesztelési folyamat felénél járnak, szerintem egy-másfél hónap múlva kiadják. Ők eredeti verzióra készítik, a virágboltival nem foglalkoznak, vagy megy, vagy nem megy.
#6 haha, te sose voltál magyar gyerek? Éveken át spórolsz a karácsonyra meg szülinapokra kapott pénzedből és végül (+ talán egy kis szülői segítség) egy 150-200 ezres középszerű gépre össze tudod rakni a pénzt, és örülsz mint majom a farkának. Ki a franc fogja tudni majd megvenni a 25-30 ezres játékokat így? Ha semmi bevételed nincs még a 12 eurós játék is érvágás.
Lehet te ezüst kanállal a seggedben születtél, de én pontosan tudom milyen amikor nincs pénz játékokra... most felnőttként könnyen beszélek mert megtudok venni akármit, de nem felejtettem el honnan jöttem azért.
#7 Ki beszélt itt 25-30 ezres játékokról? xD Durván 5 ezer a Detroit. Illetve senki sem kötelez hogy mindent vegyél meg vagy játsszál mindennel. Nem alanyi jogod.
#8. Fifa-ba volt, de megszüntették mert nem vették idehaza azt sem már. Fifa 14 volt utolsó magyar része. GTA 5-ben 10 éve örültek hogy a tengernyi hibát javították, nem hogy még külön fordítgatni. Ráadásul mint írtam magyar inkább lop mintsem vesz. Ha pedig X országból nincs Y mennyiségű vétel, akkor miért "pazarolna" erre erőforrást és időt a fejlesztő? GTA 4-el elég szépen befürödtek, szóval kétlem hogy nagyon ennyire előregondolkodtak volna az 5. résszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!