Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Street Fighter 6-ban némelyik...

Street Fighter 6-ban némelyik karaktereknél miért más az irányítás fight stick-el és más kontrollerekkel? meg a modern controls beállításnál is totál más az egész, vagy én csinálom rosszul?

Figyelt kérdés

Igazából arról beszélek, hogy vannak az olyan karakterek mint pl Guile, Dee Jay stb...akiknél vannak olyan move-ok, amik végrehajtásához le kell nyomni valamelyik gombot egy rövid ideig, és utána hajtja végre az akciót

pl Guile-nál a Somersault Kick - a lefele gombot kell lenyomva tartani egy megadott ideig, majd a fel és a rugás gomb

a problémám az, hogy túl sokáig kell lenyomnom a le gombot hogy végre hajtsa az move-t (Billentyűzetet használok), míg Fight stick, vagy pad, vagy egyéb kontrollereknél meg nem számít az idő meddig nyomod a le gombot, egyből végre hajtja azt, és ugyan ez van akkor is, ha a Classic controls-t át rakom az optionbe Modern-re, hiába van billentyűzetem a modern opciónál, ott sem kell várni másodperceket...mégis miért van ez?

csak mert a modern opcióval, vagy szimplán ha fight stick-et használók, olyan kombókat is végre tudnak hajtani, amit nekem classic beállítással és billentyűzettel sohasem sikerülne

nov. 25. 18:15
 1/1 A kérdező kommentje:
közben találtam egy cikket ami leírja normálisan ezt, lényegében ezeknél a move-oknál, 0.5-1secig kell minimum nyomva tartani a gombot, szóval elég lenne a 0.5sec, de a billentyű és gép / monitor közti kommunikáció gomb lenyomásakor ez alapból késik, így a büdös életbe nem lesz ugyan olyan, mint a Modern beállítás vagy más controllernél, nem beszélve hogy a fight stick meg a többi controller érzékenyebbek mint a billentyűzet, gyorsabban veszik be és küldik el az adatot...
nov. 26. 16:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!