Street Fighter 6-ban némelyik karaktereknél miért más az irányítás fight stick-el és más kontrollerekkel? meg a modern controls beállításnál is totál más az egész, vagy én csinálom rosszul?
Igazából arról beszélek, hogy vannak az olyan karakterek mint pl Guile, Dee Jay stb...akiknél vannak olyan move-ok, amik végrehajtásához le kell nyomni valamelyik gombot egy rövid ideig, és utána hajtja végre az akciót
pl Guile-nál a Somersault Kick - a lefele gombot kell lenyomva tartani egy megadott ideig, majd a fel és a rugás gomb
a problémám az, hogy túl sokáig kell lenyomnom a le gombot hogy végre hajtsa az move-t (Billentyűzetet használok), míg Fight stick, vagy pad, vagy egyéb kontrollereknél meg nem számít az idő meddig nyomod a le gombot, egyből végre hajtja azt, és ugyan ez van akkor is, ha a Classic controls-t át rakom az optionbe Modern-re, hiába van billentyűzetem a modern opciónál, ott sem kell várni másodperceket...mégis miért van ez?
csak mert a modern opcióval, vagy szimplán ha fight stick-et használók, olyan kombókat is végre tudnak hajtani, amit nekem classic beállítással és billentyűzettel sohasem sikerülne
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!