A PUBG játékkal kapcsolatban szeretnék kérdezni részleteket?
Figyelt kérdés
Letöltöttem 1 hete,csak kipróbálni akartam egy ismerősöm kérésére. Kb lejátszottam 30 meccset abból olyan 20x első lettem és olyan 5x voltam benne a top 10 be de nem igazán értem a lényegét. Mi értelme van ha én győzök? Én csak olyan menüpontokat látok benne amiért fizetni kell. Mi az egésznek a lényege?dec. 31. 23:54
1/1 anonim válasza:
Elvileg a kezdőknél tele van botokkal a játék, hogy sikerélményed legyen és maradni akarj. Az ingyenes játékokban lévő mikrotranzakciók adják a bevételt. A keleti régióban még mindig az a szokás, hogy semmiért nem fizetsz, nyugaton erre eszméletlen pénzeket szórnak. Az Epic azért tud hetente több millió példány fizetős játékot ingyen osztogatni, mert a Fortnite mikrotranzakciókból dollármilliárdosok.
Régen a PUBG fizetős volt és rendkívül népszerű. Aztán ahogy elfogytak a játékosok, áttértek erre az ingyenes (és fizethetsz biszbaszokért) modellre, mert 60 euróért lehet nem veszik meg a játékot, de a sok 1-2 dolláros mikrovásárlásból végül lehet több százat befizetnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!