Miért lett ilyen fos az új Mortal ?
Figyelt kérdés
Rajongók nem ezt várták, mindenhol ahol szó van róla, szidják a levegőben bziskodást, meg hogy milyen gagyin néz ki mindenki.
Ez Mortal, oké:
De ez mi a fszm ?
Pedig ez egy MK1 csoport, és láthatóan it sem nagyon szeretik az új irányt.🙄🤧🤮
És akkor a nőkről nem is beszélve.
Badass, pokolbeli harcosok, sexy csajok, ez volt a Mortal.
tegnap 20:39
1/3 Kedves Vezető válasza:
Nekem se jön be, de sajnos ez él.
Szívem szerint a 9 et, XL-t nyomnám Kombat League be.
Ott még nem volt kínai mindenki, meg ilyen Tekkenes az egész, a Nők is jobban néztek ki.
Miért ?
Jobban eladható ma ez, komolytalan az egész.
2/3 anonim válasza:
Nekem már a 11 is kicsapta az agyam a random módosítókkal..meg a végén azzal a fatal blow-al..szerintem az Xl volt eddig a legjobb
3/3 anonim válasza:
Ez kell a mai taknyoknak. A női karakterek meg... Lara Croft? A. Jolie helyett lett az a tucat latino lányka a filmben. RE3? Jill vonzó, fiatal nő volt, a remake esetén meg lett egy olyan forma, mint egy sittes leszbika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!