Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Menyi idő megtanulni, egy...

Menyi idő megtanulni, egy online fps játèkot? Mennyire számít a k/d?

Figyelt kérdés

Ez a kèt kèrdèsem lenne. Konzolon most kezdtem el Pubg-ni, előtte sose játszottam konzolon. Elsősorban a târsaság miatt kezdtem el, de nem tudom menyi idő átlagos játèkossá fejlődni.

A mâsik, hogy menyire számít a K/d, mert most nagyon alacsony, valami 0.34, míg a barátaimnak sokkal magasabb...

dec. 19. 12:01
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Játékfüggő is, hogy milyen a mechanika. Pár tíz óra alatt már bele lehet jönni. Kontrollerrel FPS-t játszani ahol a gyors reakcióidő számít miközben csak a hüvelykujjaddal próbálod a célkeresztet elmozdítani, az elég nehéz. Ezért is szoktak a konzolos játékban annyi előnyt csinálni, hogy bekapcsolható egy automatikus célzás, és elég a karakter felé húzni a célkeresztet, utána már ráugrik magától. Enélkül még nehezebb lenne.
dec. 19. 12:07
 2/10 Kedves Vezető ***** válasza:
62%

Konzolon sinvs automatikus célzás a Pubg ban, target lock max a GTA ban van 😃

Amúgy nem bonyolult, telon sem, Pc n sem, Konzolon sem.

Mi az a K/d ?

Vagy 7 éve Pubg zek, de max a Ping et nézem.🤷🤔

dec. 19. 12:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Kill/death
dec. 19. 13:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Tehát az összes gyilkosság osztva az összes halállal, adja ki a K/D-t. Meg aszem van a k/m ami a gyilkosság/mecsszámmal. (a viszahívások miatt ez a szám már nem ugyanaz)
dec. 19. 13:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha agyatlan verpistike vagy akkor szamit a k/d.

Ha szorakozni ülsz le mint egy normális jatekos, akkor kutyat se érdekli hogy hany killed van.

dec. 19. 14:14
 6/10 Kedves Vezető ***** válasza:
62%
Átlag 15 killem van, Top 3 ban, sokszor utoljára maradok, vagy leérkezéskor megölnek, ez a két véglet van nálam.
dec. 19. 15:23
 7/10 anonim ***** válasza:
58%
Ha valahol nincs értelme a K/D aránynak, akkor az a Battle Royale játékstílus, ahol akár egyetlen lövés nélkül is lehet meccset nyerni. Valaha a Quake vagy a Call of Duty Team Deathmatch módjában még valamiféle mérőszáma volt a játékos képességeinek, de most már nincs sok jelentősége.
dec. 20. 09:17
 8/10 Kedves Vezető ***** válasza:
Valami értelme azért van, mert nem mindegy hogy a végén ott a sokadik Dominated' plecsni, és nem végigbújkáltad az egész meccset'. De úgy hogy utolsó legyél, valóban nem fontos, de azért nem is mindegy hogy csinálod.
dec. 20. 12:56
 9/10 anonim ***** válasza:

konzolon ha kontrollerrel játszol fps-t akkor sose fogod az igazi skilledből tolni... én soha nem tudtam rendesen megszokni a kontrollerrel fps-t, PC-n mindig sokkal jobb voltam akár ugyan azzal a játékkal is.

Amúgy egér+billentyűvel is kell skill, pl 15 évvel ezelőtt cod2-ben mindig top3 voltam még a 20 fős szervereken is, mostanában is játszogatok még mindig megy. De viszont Counter-Strikeban (1.6-tól kezdve) majdnem mindben több száz van amiben több ezer órám is van, mégis szar vagyok a mai napig és mindig is az voltam :D

Amúgy pont hogy a K/D egy codban nem nagyon számít, egy counter strikeban vagy ami hasonló taktikusabb Valorant stb... ott sokkal inkább

jan. 1. 23:23
 10/10 A kérdező kommentje:

Èn nèztem most a statisztikákat, 3 killik az adott game 10-15 = juk el, ami nem túl sok.... Ugyhogy egyenlőre megcèlzom az 1-eskd-t.

Amúgy nekem ez a squad mèg nehès, mertha jön egy team akkor nem egy fele kell koncentrálni. Meg mondták, hogy sokan egereznek, stb (egerezès ebben a játèkban csalásnak minősül). Illetve hogy szèp fokozatosan fejlődjek...

jan. 2. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!