Lord of the Rings: Return to Moria játék esetében, valóban minden játékos karakter halál esetén visszadob és elvesz mindent, amit összegyűjtöttél hosszas játékkal, ennek, mi a fene értelme van?
Én még csak most kezdtem játszani evvel a játékkal, de kétszer meghaltam és visszadobott a pálya elejére, elvett mindent, még a hátizsákomat is, amit pedig alapból ad a játék. Ezért inkább újra kezdtem az egészet. Órákig játszol, majd egy hiba miatt mindent elvesztesz? De ha ezt műveli továbbra is, akkor ennek a játéknak semmi értelme!
Hozzáteszem, első esetben megállítottam a játékot, legalábbis azt hittem, ha belépek a menübe, akkor megáll, de mint kiderült nem, így megöltek, nem is tudom, ki és hogyan. Másodjára a leggyengébb sztori módban toltam, ami állítólag nem tartalmaz nagy harcokat, mégis nekem támadt 2 farkas és vagy 20 ork, amikor még normális fegyverem sem volt. Lazán kinyírtak. :-(
Igen. Az ilyesmi egy elég alap dolog survival játékoknál. Mondhatni, eza lényege, hogy nincsenek pályák, nincs mentés-visszatöltés, hanem van egy életed, és túl kell élned minél tovább.
Ilyenkor meg kell keresned azt a helyet ahol korábban meghalt a karaktered, és ott lesz a felszerelésed.
Vissza odáig dob, ahol legutóbb aludtál a karaktereddel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!