Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nintendo Switch re van még...

Nintendo Switch re van még normális játék ezeken kívül: ?

Figyelt kérdés

Witcher 3

Skyrim

Bioshock

Doom

Dragons Dogma

Hellblade

Dark souls 2

Lego/rajzolt 💩 nem érdekel.

Köszi

dec. 11. 21:37
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocs, DS 2 nincs, csak 1
dec. 11. 21:38
 2/10 Kedves Vezető ***** válasza:

Nem sok.

Mortal Kombat, Nier, meg ezer éves gamek

dec. 11. 22:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen.
dec. 12. 02:44
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem mindegyik játék rajzolt, nem élőszereplős feleletválasztó filmet nézel :D

Just dance?

dec. 12. 09:08
 5/10 A kérdező kommentje:

Mortalokat megnézem.

4, Akkor ne legyen cel shaded/legos/anime fs.

Just dance se normális játék.

Nem akarok ugrálni , énekelni, Mariozni, Zeldázni, a fentiekhez hasonló normális játékokat keresnék, fizikai formában, de mindenhol csak rajzolt=cel shaded szrkat találok amióta kijátszottam a fentieket.

dec. 12. 09:43
 6/10 Kedves Vezető ***** válasza:
Karácsony előtt lehet eladom ezt a sorscsapást, neked is azt javaslom, soha többet Nintendo.
dec. 12. 09:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Mario játékokat tudom ajánlani
dec. 13. 16:32
 8/10 A kérdező kommentje:

Megnézem, talán tényleg ez másfajta gameket kínál, mint a többi konzol.

Felnőttként élvezhető a Mario és társai?

dec. 13. 21:01
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 Élvezhető. Én azon nőttem fel és még most is játszok vele. A legjobb Mario játékok az RPG-k, paper mario (NEM az origami), mario & luigi, stb. Viszont ha új vagy a Nintendo-hoz, nem ajánlom hogy Mariozz, mert drága és példáid szerint nem a te stílusod. Én játszottam elég sok Zelda BotW-ot, nem annyira tetszett, de nem a cel-shading miatt, engem teljesen nem érdekel a grafika, fontosabb a játékélmény. És szerintem ezzel minden Nintendo rajongó így van, kevés olyan embert ismerek, akik az élethű grafikájú Witcher 3-at és a Mario-t is ugyanannyira szeretik. Valakinek a grafika a szempont, valakinek a játékélmény. Ha nenked a grafika meg a voice acting a fő szempont, akkor a Nintendo nem a te konzolod, de ha a szórakozás az első, kipróbálhatod. Most ilyen élethű first-party játékból a Pikmin jut eszembe, de az is félig cartoon-grafikájú, kinek mi a szempont.
dec. 14. 11:18
 10/10 A kérdező kommentje:

Ja, beszoptam.

Azt hittem olyasmi kézikonzol mint a Psp/vita, ahol azért voltak GTA-k, Silent Hill ek, stb.

Minden boltba ugyan az a kínálat.

dec. 15. 18:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!