Hogyan lehetne elkerülni, hogy a játék végigjátszását ne valami kötelező feladatnak éljem meg?
Olyat válassz amiben vannak drive ok, izgalmas harc, loot, történet.
Pl soulslike ok, Death Stranding, Silent Hill ek, Nioh-k.
De amúgy vagy 25 éve ugyan az a gameplay, szóval ne csodálkozz, főleg a Remasterek korában.
Pofonegyszeru, 95% csak multit jatszom.
Mellesleg, miert jatszol? Kikapcsolodni, vagy masodik munkahely, esetleg olimpiai arany kell?
Egy játék élvezete nem csak a játékélményből áll, hanem (egyes daraboknál) abból a tudatból is, hogy véghez vittél valamit.
Végigtoltam ezt a játékot, elolvastam ezt a könyvet, végigjártam a múzeumot, ki akarod pipálni.
Amikor a kényszeres érzés megjelenik, hogy érjünk már a végére az az a pillanat, amikor a játékélmény már nem elég ahhoz, hogy észrevétlenül vigyen a bónusz felé a végén, ami a pipa és onnantól már csak a pipát akarod.
Szóval, nem nagyon lehet mit tenni, ez egy természetes jelenség, ami (elsősorban kompulzív embereknél) akkor jelentkezik, amikor a játék maga már nem tud több örömet okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!