Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PS5-re milyen játékokat...

PS5-re milyen játékokat ajánlanátok? Amikkel úgymond kötelező játszani mert annyira jók.

Figyelt kérdés

Lemezes verziót vásároltam egy hete és még csak a Cyberpunk van meg rá. Ja meg az Overwatch is.

Szeretem a történetorientált játékokat, de néha jó csak úgy lövöldözni is egy multiban.

Kívàncsi lennék nektek mik azok a jàtékok amik kötelező vétel.

2022. dec. 4. 00:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Horizon Forbidden West
2022. dec. 4. 00:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Stray
2022. dec. 4. 00:48
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Ott bukik el az egesz, hogy nincs olyan hogy kotelezo vetel.

Azzal kellene jatszanod ami teged erdekel, es nem azzal ami az aktualis divat. Mondjuk a ketto nem zarja ki egymast.

2022. dec. 4. 18:36
 4/8 A kérdező kommentje:

lehet van olyan játék ami érdekelne csak pont nem ismerem és valaki leírja mondjuk

nem értem miért kell ebbe is belekötni..

2022. dec. 6. 11:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez nem kötekedés.

Például mig a legtobb felkapott jatek, ami állítólag kotelezo darab, sehogy sem erdekel, addig beirtam a gugliba hogy tank sim vagy rpg jatek, es tengernyi lista, leiras, vélemény es video van.

Nem ertem a mai jatekosokat, tobb tízezer oranyi jatekidovel valahogy sosem kellett más megmondja hogy mivel jatszak...

2022. dec. 6. 14:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Hol lehet Budapesten venni ps5-öt?

Terveztem mar csak nem tudom hol

2022. dec. 28. 10:12
 7/8 A kérdező kommentje:
én is hardveraprón tudtam venni 255ezerért (lemezes, bontatlan és garanciás)
2022. dec. 28. 10:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Köszönöm
2022. dec. 28. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!