PS5-re milyen játékokat ajánlanátok? Amikkel úgymond kötelező játszani mert annyira jók.
Lemezes verziót vásároltam egy hete és még csak a Cyberpunk van meg rá. Ja meg az Overwatch is.
Szeretem a történetorientált játékokat, de néha jó csak úgy lövöldözni is egy multiban.
Kívàncsi lennék nektek mik azok a jàtékok amik kötelező vétel.
Ott bukik el az egesz, hogy nincs olyan hogy kotelezo vetel.
Azzal kellene jatszanod ami teged erdekel, es nem azzal ami az aktualis divat. Mondjuk a ketto nem zarja ki egymast.
lehet van olyan játék ami érdekelne csak pont nem ismerem és valaki leírja mondjuk
nem értem miért kell ebbe is belekötni..
Ez nem kötekedés.
Például mig a legtobb felkapott jatek, ami állítólag kotelezo darab, sehogy sem erdekel, addig beirtam a gugliba hogy tank sim vagy rpg jatek, es tengernyi lista, leiras, vélemény es video van.
Nem ertem a mai jatekosokat, tobb tízezer oranyi jatekidovel valahogy sosem kellett más megmondja hogy mivel jatszak...
Hol lehet Budapesten venni ps5-öt?
Terveztem mar csak nem tudom hol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!