Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan töltsem le a Forge-ot...

Barbarusz07 kérdése:

Hogyan töltsem le a Forge-ot a Minecraft modoláshoz?

Figyelt kérdés

Néztem videót róla, de mikor futattni akarom az új installációt, vagyis, amibe lehet modokat rakni, - bár ebben sem vagyok annyira biztos, mi ez, csak követtem a videó utasításait - akkor errort ír ki, pontosan ezt:

The game crashed whilst bootstrap

Error: java.lang.RuntimeException:

java.lang.ExceptionInInitializerError

Az 1.21.3-as Forge-ot töltöttem le és mellé a Java 21-et. A videó kommenttárában mások is arra panaszkodtak, hogy kicrashel, vagyis errort ír ki, mikor futtatni szeretnék.

Még az is a kérdésem, hogy akkor folyton le kell tölteni az újabb verziókat a Forge-ból, meg a Java-ból, hogy működhessen a játék újabb verzióiban? Mert ez elég hülyeség lenne szerintem, biztos meg van oldva valahogy.

dec. 3. 11:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Telepítsd a Minecraft 1.21.3-at

Töltsd le innen a .jar fájlt

[link]

Futtasd

Kész

A Forgetot mindig frissítened kell, a Javát nem. Mivel ez egy eléggé új Forge verzió, lehet hogy nem te tehetsz róla.

dec. 3. 17:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Ugyanaz történik. Nekem eredeti Minecraft-om van egyébként. Ha az installáció kemence ikonja mellett megjelenik az a háromszögfelkiáltójel, az már azt jelenti, hogy valami nem működik jól? Bár a videóban is ott van és neki működik. Nem tudom, mi lehet a baj. Esetleg van valami ötleted, 1-es?
dec. 4. 11:37
 3/4 anonim ***** válasza:

#1 vagyok.

A felkiáltójel azt jelzi, hogy az nem egy eredeti/egy nem támogatott Minecraft verzió. Szerintem próbáld meg egy másik verzióval. Vagy esetleg ezt:

https://www.youtube.com/watch?v=wda7YnMXBwo

dec. 4. 18:04
 4/4 anonim ***** válasza:
NeoForge, Fabric
dec. 9. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!