Hogyan töltsem le a Forge-ot a Minecraft modoláshoz?
Néztem videót róla, de mikor futattni akarom az új installációt, vagyis, amibe lehet modokat rakni, - bár ebben sem vagyok annyira biztos, mi ez, csak követtem a videó utasításait - akkor errort ír ki, pontosan ezt:
The game crashed whilst bootstrap
Error: java.lang.RuntimeException:
java.lang.ExceptionInInitializerError
Az 1.21.3-as Forge-ot töltöttem le és mellé a Java 21-et. A videó kommenttárában mások is arra panaszkodtak, hogy kicrashel, vagyis errort ír ki, mikor futtatni szeretnék.
Még az is a kérdésem, hogy akkor folyton le kell tölteni az újabb verziókat a Forge-ból, meg a Java-ból, hogy működhessen a játék újabb verzióiban? Mert ez elég hülyeség lenne szerintem, biztos meg van oldva valahogy.
Telepítsd a Minecraft 1.21.3-at
Töltsd le innen a .jar fájlt
Futtasd
Kész
A Forgetot mindig frissítened kell, a Javát nem. Mivel ez egy eléggé új Forge verzió, lehet hogy nem te tehetsz róla.
#1 vagyok.
A felkiáltójel azt jelzi, hogy az nem egy eredeti/egy nem támogatott Minecraft verzió. Szerintem próbáld meg egy másik verzióval. Vagy esetleg ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!