Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehet egymást megtalálni...

Hogy lehet egymást megtalálni a Minecraft játékban?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Segítséget kérnék,aki ismeri a Minecraft játékot,hogy hogy lehet egymást megtalálni a játékban, amikor meg van osztva kétfelé a játék?

nov. 16. 19:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ha egy világban vagytok?
nov. 16. 20:04
 2/7 A kérdező kommentje:

Gondolom igen,egy világban vannak.De lehet nem is biztos.

A lányom és az apukája játszik és nem találják egymást.

Annyira nem is értenek hozzá szerintem,hogy azt beállítják, hogy egy világban legyenek.

Azt hol kellene?

nov. 17. 09:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan messze vannak egymástól, hogy nem látják egymás névkiírását, koordináta alapján meg tudják egymást találni.

Ha Java verzióval játszanak, F3 gomb lenyomásával tudják ezt látni (X, Y, Z), Bedrock esetén a beállításokban lehet bekapcsolni a kimutatasát.

nov. 17. 10:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Melyik kiadással játszanak? Java vagy Bedrock?
nov. 18. 15:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Megnézem majd,mert nem tudom azt sem.
nov. 26. 13:47
 6/7 Barbarusz07 válasza:
100%
Hát én gyanakszom arra, hogy egyáltalán nincsenek egy világban. Létrehoztak egy szervert, amibe mindketten bementek? Mert csak akkor lennének egy világban. Ha igen, akkor a 3-as válaszolóval egyetértve nyomják meg az f3 gombot (a billentyűzet legtetején lévő sorban), ami adatokat ír ki a világról, és az x y z koordináták alapján keressék meg a másik koordinátáját, vagyis pozícióját a játékban!
dec. 3. 11:35
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. ☺️

Még azóta sem néztem meg, hogy meylik játék. Ha lesz időm és eszembe lesz, akkor megnézem már. 🙂

dec. 3. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!