Hogy lehet egymást megtalálni a Minecraft játékban?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Segítséget kérnék,aki ismeri a Minecraft játékot,hogy hogy lehet egymást megtalálni a játékban, amikor meg van osztva kétfelé a játék?
nov. 16. 19:12
2/7 A kérdező kommentje:
Gondolom igen,egy világban vannak.De lehet nem is biztos.
A lányom és az apukája játszik és nem találják egymást.
Annyira nem is értenek hozzá szerintem,hogy azt beállítják, hogy egy világban legyenek.
Azt hol kellene?
nov. 17. 09:56
3/7 anonim válasza:
Ha olyan messze vannak egymástól, hogy nem látják egymás névkiírását, koordináta alapján meg tudják egymást találni.
Ha Java verzióval játszanak, F3 gomb lenyomásával tudják ezt látni (X, Y, Z), Bedrock esetén a beállításokban lehet bekapcsolni a kimutatasát.
4/7 anonim válasza:
Melyik kiadással játszanak? Java vagy Bedrock?
5/7 A kérdező kommentje:
Megnézem majd,mert nem tudom azt sem.
nov. 26. 13:47
6/7 Barbarusz07 válasza:
Hát én gyanakszom arra, hogy egyáltalán nincsenek egy világban. Létrehoztak egy szervert, amibe mindketten bementek? Mert csak akkor lennének egy világban. Ha igen, akkor a 3-as válaszolóval egyetértve nyomják meg az f3 gombot (a billentyűzet legtetején lévő sorban), ami adatokat ír ki a világról, és az x y z koordináták alapján keressék meg a másik koordinátáját, vagyis pozícióját a játékban!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. ☺️
Még azóta sem néztem meg, hogy meylik játék. Ha lesz időm és eszembe lesz, akkor megnézem már. 🙂
dec. 3. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!