Így utólag mit gondoltok a Monster High babákról?
Én a 90es években kezem lábam összetettem volna egy ilyenért.
Anno amikor én voltam ez a korosztály, Barbiek voltak, meg Cindy babák, aztán kb ennyi. A lányos játékok mind csak cukik voltak, a groteszk, szörny dolgok csak és kizárólag a kisfiúk játékai estén voltak motívumok.
A gyerekeknek morbid fantáziája van, ígyis-úgyis boszorkányosat meg kannibálosat játszottunk azokkal a barbikkal, ha ez volt a hivatalos design, ha nem.
Az egyetlen kritikám a Monster High babák testalkata, az első szériáé különösen.
A G3 széria babái sokkal kevésbé csontsoványak, és a fej jobban illik arányban a testhez.
Ez amellett, hogy kevésbé tanít étkezési zavarokat a gyerekeknek, játékként is jobban funkcionál, hiszen egy nagyobb testet könnyebb öltöztetni.
Még ettől picikét simán lehetne nagyobb a test, több minden kiegészítő is ráférne, varrni, meg játszani is könnyebb lenne vele.
Engem se zavart sose az alkatuk, pedig mindig dagi voltam. Pont az volt a mese üzenete, hogy mindenki egyedi és különböző, nem gondoltam úgy, hogy úgy kéne kinéznem, mint ők.
Amik rontották az önbecsülésem, azok az otthoni beköpések voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!