A resident evil 4 játékot miért tartják ennyire jónak mikor szerintem az egyik legrosszabb?
Figyelt kérdés
Idegesítő, hogy rengeteg ellenség rám tört, idegesítő, hogy állandóan védeni kell Ashely és baromi idegesítőek a regeneratorok. Ez a játék borzalmas állandóan felidegesít, még a leggyengébbnek tartott resi 3 remaket is jobban szerettem, a village a kedvencem, de ez a 4 borzalmas lett. Más is így van ezzel?ma 19:07
1/4 Kedves Vezető válasza:
Szerintem is a 4 a legrosszabb.
Ps2 re az volt az uccsó asszem kimaxolta a gépet, ez is sokat jelent, meg a 3 után nagy újítás volt a váll fölötti kamera, stb, holott már akkor is jobb játék volt a konkurens Dreamcast en a Code Veronica.
Nekem sok rész után a 7 a kedvencem most, de szerintem a 3 Remake hez kiadott Resistance is jó online móka :)
2/4 anonim válasza:
Nekem se tetszik a 4, viszont az fps nézetűek se (7,8) de ez így van rendjén, hogy mindenkinek más jön be.
Ami tetszett az a Revelations 2, 2 és 3 remake meg a fix kamera nézetűekből a Zero és a 1 remake
3/4 A kérdező kommentje:
Örülök annak, hogy rajtam kívül nem csak én rühellem ezt a borzalmat.
ma 21:01
4/4 anonim válasza:
RE játéknak egy hulladék, de akciójátéknak teljesen korrekt. Ha az a pár szívatós rész meg a QTE jelenetek (állítólag az utóbbiakat a remake-ből kivették) nem lennének benne, akár még szeretném is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!