Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A játék amivel játszok laggol...

A játék amivel játszok laggol és ha kisebbre vettem régen az segített de nem tudom már hogyan kell?

Figyelt kérdés
milyen billentyű parancs van erre? vagy hol tudom ezt beállítani?

ma 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Settings/Graphics menü alatt szoktak a megjelenítéssel kapcsolatos beállítások lenni. Esetleg még ezen belül egy "advanced" részben további részletes beállításokat lehet módosítani és különböző megjelenítési egységek minőségi szintjét beállítani vagy extra grafikai lehetőségeket ki/bekapcsolni.

Billentyűparancs erre nem szokott lenni játékon belül, a beállítási menüiben kell csinálni.

ma 16:00
 2/4 A kérdező kommentje:
sajnos nem igen látok ilyet :( azért köszönöm a tippet
ma 16:10
 3/4 A kérdező kommentje:
azt hiszem sikerült megoldani omg csak nagyon furán adta ki teljesen más névvel
ma 16:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem titok a játék neve, úgy könnyebb segíteni. Vagy próbálj meg videókat nézni róla, van aki olyan alapos bemutatókat is csinál, hogy végigmegy a beállításain.
ma 16:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!