Volt már olyan,hogy egy játékban nagyon bénák voltatok,mégis szerettétek ?
Figyelt kérdés
Én így vagyok a Fotnite nevű játékkal.Mindig olyan 40-50 játékos körül elpatkolok,de szeretem benne felfedezni a dolgokat.ma 10:47
1/3 A kérdező kommentje:
Nagyon gáz ?
ma 10:47
2/3 anonim válasza:
Team Fortress 2 ilyen 😀 Mondjuk nem vagyok jó az fps jatékokban àltalában nem multizom pont emiatt mert csak hátraltatom a többi jàtékost
3/3 anonim válasza:
én meg volt, hogy csak azért indítottam pubg meccset, hogy körbemotorozhassak mindenhol. és akkor mi van?
a játékot az emberek azért játsszák, mert szórakozást jelent nekik. hogy ez konkrétan melyik része a játéknak, az nem számít. értelmetlen erre vagy arra azt mondani, hogy "nagyon gáz". feltéve persze, hogy a játék szabályain belül maradsz, illetve nem rontod el mások játékát, például nem szívatod kirándulásokkal a lövöldözésre vágyó csapattársaidat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!