Az hogy lehet hogy megvásároltam a Steam en az orange box-ot majd később eltűnt könyvtáramból a Half Life Episode One és Two?
Most már csak a sima Half Life 2 valamint a Deathmach van benne. (Nem a játékok fájljairól beszélek hanem magából a Steam kliensprogramból hiányzik.
Megkerestem az áruházban és ugyan úgy ajánlja nekem az orange box-ot hogy vegyem meg akciós áron holott ez egyszer már megtörtént.
Pár napja jelent meg 20 éves évfordulóra csomagként. A HL2-be integrálták az Episode 1-2-t, ott találod majd meg. Mikor vége van az alapjátéknak, akkor folytatható az epizódokkal tovább. Ha pedig korábban játszottad az epizódokat, akkor első indításkor be fogja olvasni a mentett infókat és automatikusan feloldja a már megszerzett achievementeket (nem kötelező újrajátszani őket csak emiatt).
A játékok változása miatt az Orange box tartalma is változhatott, így már nem az van meg neked amit most kínálnak benne.
A főmenüből elindíthatók külön is eszerint:
"Episodes One and Two are in the box. Half-Life 2 now includes the complete Episode One and Episode Two expansions along with the base game. They’re accessible from the main menu, and you will automatically advance to the next expansion after completing each one. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!