Ha instant gamingen vettem egy játékot azt letilthatják? Úgyértve hogy eltűnik a steam könyvtáramból és nem tudok vele játsznai
Igen, letilthatják. Már jártam így, igaz nem Instant Gamingről, hanem G2A-n vettem a kulcsot (de a két oldal lényegében ugyanaz), amit aztán egy hét múlva letiltott a Steam. Nem tűnik el a könyvtáradból a játék, de nem játszhatsz vele, amíg Steamen meg nem vásárolod újra.
Drága játékot ne vegyél ilyen oldalakról, nem éri meg rizikózni, én 27 eurót buktam.
Igen. Az Instant Gaming egy ún 'reseller', azaz nem közvetlenül a kiadóktól várásolja a kulcsokat, hanem harmadik féltől szerzi be ilyen-olyan eszközökkel. Emiatt alapból óvatosan kell hozzáállni az ilyen oldalakhoz. Az Instant Gamingről speicfikusan pedig sok panasz található az interneten, hogy használt, nem működő, vagy lopott kulcsot adtak el valakinak. Szóval ja, ez benne van a pakliban.
Ez egy elég jó oldal, ahol számos üzletet, eladót megtalálsz, és össze vannak gyűjtve a velük kapcsolatos tudnivalók (zöld a hivatalos eladó, akik közvetlenül a kiadóktól vásárolnak, piros akik nem, velük kell vigyázni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!