Ha instant gamingen vettem egy játékot azt letilthatják? Úgyértve hogy eltűnik a steam könyvtáramból és nem tudok vele játsznai
HA Steam-en veszed akkor az sose kerül tiltásra. HA kulcsos oldalon annak megvan az esélye. Most hogy írtad hogy multi rész is van benne, ez így még nagyobb esélyt jelent tiltásra, mivel azokat jobban figyelik milyen forrásból van mint a sima "singleplayer only" játékokat. NEM azt mondom hogy 100% kibannolnak kulccsal, DE megvan rá az esély és ez multis játékoknál még nagyobb. Mert ugye mi azt nem tudjuk hogy a kedves "eladó" milyen forrásbol is "vette" meg azt a kulcsot amit elad neked...
Én személy szerint a te helyedben inkább közvetlen Steam-en vettem volna meg. Ottani játékra van support(meg visszatérítés is ha nem tetszik). Kulcsos játékokkal ezzel szemben nem foglalkoznak. Én több mint fél évet vártam Code Vein és pár hónapot mostani Van Helsing akcióra. Illetve 5.én ahogy megjön pénzem még 1 Maneater-t is venni fogok még, mivel 50% akciós(ritkán akciózzák). De ez már nem ide tartozik. Lényeg hogy a biztonság kedvéért én inkább Steam-en venném. De te tudod mi a jobb neked. Nekem is van 1-2 kulcsos játékom amit giveaways-en nyertem, de azt ott hivatalos forrásból való kulcsok(lévén sponzorált esemény volt) így azokkal nem lesz gondom. A kulcsos oldalak viszont pont nem ilyenek. Arra figyelj hogy eladónak SOK és CSAK pozitiv értékelése legyen és akkor talán nem lesz bajod.
"De 5 euróért vettem steamen most 9 euró ezen a hónap 7.-ig. Így kisebb az esély rá mintha drága gamet vennék?"
Semmivel nem kisebb az esélye. Nem a játék árától függ, hanem a puszta ténytől, hogy lopott, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!