Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az euro truck simulator 2-ben...

Az euro truck simulator 2-ben hogy lehet több országra szert tenni úgy hogy nekem meg is van az összes dlc?

Figyelt kérdés

Az összes dlc megvan. Nem arra gondoltam. Egy csomó videót láttam, hogy afrikából, indiából vannak fuvarok. Meg izlandról is meg grönlandról is.pl:

[link]

[link]

[link]

India - afrika:

[link]

De hogy a fenébe lehet benne a játékban india meg afrika ha egy dlc-ben sincsen benne?

Hogyan csinálják?

Itt-ott ráakadtam erre a promods-ra, az összes promods-ot leszedtem a steam-ről viszont csak annyi változott a játékban, hogy nagyobb lett a térkép - ezen látom pl grönlandot meg izlandot de ennyi. Városok nincsenek rajta.

Mégis hogyan lehetséges a dlc-ken felül több országot a játékra letölteni?

tegnapelőtt 01:17
 1/2 anonim ***** válasza:
ProMods nincs fent Steam-en, hanem az oldalukról kell letölteni. A videók leírásában benne van, hogy milyen modokat használnak.
tegnapelőtt 02:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Ott van a leírásban mik kellenek hozzá. A ProMods csak az egyik a sok közül.
tegnapelőtt 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!