Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » ETS2 meglátogatott országok?

ETS2 meglátogatott országok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kérdésem, hogy tudom megnézni, hogy mely országokat nem látogattam meg ETS2-ben? Az alap DLC-k mellett a RusMap-ot és a Promods-t használom. Elvileg minden országban jártam már (a Map felfedezése az összes országra 15%-nál nagyobb felfedezettséget mutat), mégis a karrierösszesítőnél 1-el kevesebb a meglátogatott országok száma. Tudom, csak akkor tekint meglátogatottnak egy országot a program, ha az adott országban legalább 1 várost felfedeztem már.

Most mégsem látok ilyet a térképen, hogy 1 országban ne legyen legalább 1 felfedezett város.

Hogy deríthethetem ki, hogy melyiket nem tekinti meglátogatottnak?

Köszönöm a választ

okt. 15. 15:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Mutatja felfedezésnél országok szerint a felfedezettséget
okt. 15. 16:44
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, mutatja. Mint írtam, mindegyik ország felfedezettsége nagyobb, mint 15%. De a karriernél azt mutatja, egy országban még nem voltam.

Azt akarom tudni, honnan tudom, melyik ez az ország?

okt. 15. 17:13
 3/3 anonim ***** válasza:
33%
Hát moddolt játéknál nem kell csodálkozni ha geb#sz van. Fejlesztők oké hogy támogatják a moddolást, de megmondták csakis SAJÁT FELELŐSSÉGRE. Még minden update-nél figyelmeztetnek is hogy lődd le a modokat az inkompatibilitási problémák miatt.
okt. 15. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!