Novemberben mely európai országot érdemes meglátogatni 4-5 nap erejéig?
Én Belgiumot ajánlom. Egész évben vannak programok. Brüsszel nagyon szép, de 2-3 nap alatt bejárható, a maradék 2 napot pedig el lehetne tölteni Brugge-ben vagy Antwerpenben, mindkettő csodás hely. A Wizz mindig indít kedvező árú járatokat Brüsszelbe.
Vagy Londont tudom még ajánlani, az kicsit zsúfoltabb program lenne, de sok mindent meg lehet nézni 4-5 nap alatt. A város is sokkal zsúfoltabb, teljesen más élmény, mint a fenti javaslatom, attól is függ, milyen típusú utazásokat, városokat kedvelsz.
A november elég depressziós mindenfele. Északon még sötét is, a mediterrán régióban meg esős hűvös. Ilyen időben az ember csak akkor látogat várost, ha puskát fognak rá.
Nem igazán értem a tanácsadóidat, akik szerint a déli országok csak nyáron jók, valószínűleg valamelyik utazási iroda katalógusából szerezték a műveltségüket.
Ha novemberben szeretnéd jól érezni magad, épp hogy délre indulj. Ciprusnál északabbra meg se állj. Keress olyan szállást, ahol esőben is jól érezheted magad. Antalyában bagóért adnak all inclusive luxusszállót ilyenkor (kb 5-8eFt per éj árban all inclusive ellátással két főre), esetleg nézz szét mallorcán, bóklássz Rómában vagy menj Barcelonába.
De ha tuti helyet akarsz, a Kanári szigetekig, vagy Izrael Vörös-tengeri részéig, esetleg Egyiptomig meg sem állsz.
A többit hanyagolnám.
Egy déli országból írom, hogy nyugodtan gyere novemberben. :-) Ha nem a tengerparton akarsz napozni hanem várost nézni, akkor tökéletes.
Pl. Sevilla, ahová nyáron nem érdemes menni, mert megfulladsz a melegtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!