Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lètezik androidos karakterfejl...

Lètezik androidos karakterfejlesztős jó grafikàs jàtèk ami nem pay2win?

Figyelt kérdés
Pl a hero clash nagyon tetszik, meg a hasonlók. Tudom hogy nem kötelező fizetni de a fizetős làdikàkegvàsàrlàsa nèlkül szinte lehetetlen haladni...ilyesmi èrdekelne csak ne legyen fizetős.tudom bevètel is kell neki, ezèrt olyan is jó ami reklàmokkal van telerakva ès egy egyszeri fizetèssel megszűnnek a reklàmok pl.előre is köszi😉

nov. 11. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Az a baj hogyha azt akarod hogy "jó" legyen, akkor az p2w is lesz egyben. Minőségért fizetni kell ha tetszik, ha nem. Van olyan amibe reklámok vannak, de azok meg nem érik meg. Ha 1x reklámot tettek már bele, ki tudja mit fognak legközelebb.
nov. 11. 16:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Teszel fel egy PSP emulátort és keresel arra valami jobb RPG-t.
nov. 11. 18:42
 3/5 Kedves Vezető ***** válasza:

[link]

(TaPTap ról tudod telepíteni)

[link]

[link]

[link]

[link]

Most így hirtelen..

De Én a Diablo Immortalt is élveztem egy vas nélkül.

nov. 11. 23:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a vàlaszt.a diablóval sztem èn is elleszek egy dbig😉
nov. 13. 08:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Fizetős (prémium) androidos játékoknál kaland vagy szerepjáték opcióknál találni ilyet, pl Children of Morta (PC-re is van), Titan Quest, stb.
nov. 15. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!