Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb? Lebutítani a...

Melyik a jobb? Lebutítani a grafikát és úgy játszani egyből 1-1 játékot, vagy félrerakni amíg lesz hozzá megfelelőbb hardvered?

Figyelt kérdés
Persze nem úgy gondoltam hogy minden maxra húzva fusson, hanem mondjuk olyan 80%os grafikai beállítás mellett jól és stabilan fusson. Érdemes megvárni amíg ilyen géped lesz és addig is játszani más, régebbi darabokat? Vagy jobb inkább egyből belevetni magad bármibe, még akkor is ha csak normal vagy low grafikát tud az adott játékkal a géped?

tegnap 18:57
A kérdező szavazást indított:
megéri várni az erősebb gépre, hogy a legszebb grafikával játszhasd a játékot
jobb azonnal belevetni magad, akár a lebutított grafika árán is
nem tudom
4 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
Jobb, vagy nem jobb, pénz kérdése ki mennyit szán rá..
tegnap 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak a grafikapistikeknek eri meg varni.

A normalis jatekosok meg nem a csilivili grafika miatt ulnek le jatszani.

tegnap 19:14
 3/4 Kedves Vezető ***** válasza:

Így igaz.

Hozzáteszem szerintem az eredeti 2001 es Silent Hill 2 koszosabb, ridegebb, teljesebb élményt kínál, szinte ingyen akár.

Én még attól is kivagyok' hogy már konzolon is számolgatják az fps-t/szempont a grafika..

tegnap 19:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire

80% az azért nem durva

ma 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!