Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Másnál is lassú a steam kliens?

Másnál is lassú a steam kliens?

Figyelt kérdés
Igazából az áruház tegnap este óta sokat tölt nagyon, de ha böngészőben nyitom, ott jó.

nov. 1. 10:27
 1/4 A kérdező kommentje:
Meg ha más ablakból ráváltok a kliensre, akkor meg befagy a kép, várni kell míg görgethető lesz.
nov. 1. 10:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, én is észleltem ezt tegnap este óta. Olyan kb este 6tól ilyen nekem is az áruház,kivánságlista és minden ami az áruház gombja/részlege alatt van. De ezt leszámítva minden más jól megy. Csak vásárolni macerás igy bármit is.
nov. 1. 11:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, ugyanez. Nem tudom mi lehet, halloween sale biztos nem ennyire népszerű.
nov. 1. 11:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondjuk sose tudni. Igaz korábban kezdődőtt a haloween-i vásár, DE most van hétvége. Vége a munkának,sulinak,mindennek. Most ülnek a nagy tömegek gép elé. Szóval ilyenkor hétvégéken rendesen megugranak azok a számok. Volt már arra is példa hogy öszi/téli vásáron össze is omlott az áruház rész mert annyian voltak. Persze ez most "csak" haloween, kisebb vásár, de elképzelhető. Vagy az sem kizárt megint hacker támadás érte őket mint pár hónapja mikor 1 napig asszem nem volt steam(csak offline tudtál lenni).
nov. 1. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!