Melyik a kedvenc játékod, és miért ?
Mondjuk minden stílusból 1 et, ha lehet,vagy ha több van.
Lehet régi is.
Life is Strange - ez a játék volt a legnagyobb hatással rám, egy érzelmi hullámvasút. Ebben a műfajban még a Detroit Become Human is nagy kedvencem.
The Witcher 1 - ez a játék volt az első rpg, amivel játszottam. Ez szerettette meg velem a műfajt, és ez is maradt a kedvencem. Utána a Dragon age Origins következik, szintén nagyszerű játék.
Hellblade Senua's sacrifice - az egyedi története és játékmenete miatt lett az egyik kedvencem
Half life játékok - gondolom ez nem szorul magyarázatra.
Portal 1 és 2 - egyik leghangulatosabb játék és a műfajában szerintem az egyik legjobb.
Deus ex - régi kora ellenére a mai napig nagyszerű élmény, erős történettel. A Human revolutions is jó.
Plague tale játékok, Max Payne 1 és 2, Bungie Halo játékai, Metro 2033 és Last light, Bioshock játékok is nagy kedvenceim. Ezeken kívül több is van, de most ezek jutottak az eszembe.
Ha minden műfajból csak egyet, akkor ezek mostanában:
Gothic 2 - ARPG
Heroes 3 - Turn-based Strategy
Age of Empires 2 - Real-time Strategy
Baldur's Gate 3 - CRPG
Halo 1 - FPS
Resident Evil 4 - Third-person Shooter
Might and Magic 7 - Dungeon Crawler
Devil May Cry 5 - Hack & Slash
Resident Evil 2 Remake - Survival Horror
Nagyon szeretem az rpg-ket, úgyhogy nem tudok választani csak egyet, de talán elég más mindegyik, úgyhogy remélem belefér:
Baldur's Gate 3 - Mindent imádok benne:D Karakterek, történet, humor, rengeteg lehetőség, turn-based harcrendszer, zene. Kb 300 órám van benne, végig is vittem, de még közel sem untam meg.
Final Fantasy XIV - Évek óta játszom, szintén nem unalmas még. Szeretem a közösségi élményt benne, szintén a rengeteg lehetőséget. Volt, hogy hónapokig szinte csak gatheringgel és craftinggel foglalkoztam vagy a mini játékokkal.
Stardew Valley - Ismét karakterek, humor, rengeteg lehetőség. Mielőtt elkezdtem játszani azt hittem ez egy szimpla nyugis farmolós játék...hát nem:D Olyan emocionális pillanatokat nyújtott, amire nem számítottam. Egy mestermű ez a játék, sokkal mélyebb, mint amilyennek elsőre látszik. De ha csak szeretnék kikapcsolódni és agyatlanul grindolni vagy szépítgetni a farmomat, akkor azt is megtehetem:D
stratégiai játékok közül:
StarCraft - Gyerekként kezdtem el játszani vele, úgyhogy a nosztalgia faktor is erős, nagyon sok jó élményem kapcsolódik hozzá. Talán azért emelkedik ki nekem a többi stratégiai közül amiket szeretek, mert ennek a világát izgalmasabbnak tartom.
Akció-kaland:
LEGO játékok, kifejezetten a LEGO Star Wars - Szintén gyerekkori, rengeteg jó élmény kapcsolódik hozzá. De felnőttként is élvezem:D Amit kiemelnék az a humor, kreatív megoldások, játékmenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!