Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a kedvenc játékod, és...

Kedves Vezető kérdése:

Melyik a kedvenc játékod, és miért ?

Figyelt kérdés

Mondjuk minden stílusból 1 et, ha lehet,vagy ha több van.

Lehet régi is.

okt. 27. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Life is Strange - ez a játék volt a legnagyobb hatással rám, egy érzelmi hullámvasút. Ebben a műfajban még a Detroit Become Human is nagy kedvencem.

The Witcher 1 - ez a játék volt az első rpg, amivel játszottam. Ez szerettette meg velem a műfajt, és ez is maradt a kedvencem. Utána a Dragon age Origins következik, szintén nagyszerű játék.

Hellblade Senua's sacrifice - az egyedi története és játékmenete miatt lett az egyik kedvencem

Half life játékok - gondolom ez nem szorul magyarázatra.

Portal 1 és 2 - egyik leghangulatosabb játék és a műfajában szerintem az egyik legjobb.

Deus ex - régi kora ellenére a mai napig nagyszerű élmény, erős történettel. A Human revolutions is jó.

Plague tale játékok, Max Payne 1 és 2, Bungie Halo játékai, Metro 2033 és Last light, Bioshock játékok is nagy kedvenceim. Ezeken kívül több is van, de most ezek jutottak az eszembe.

okt. 27. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
a feleségem :)
okt. 28. 15:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha minden műfajból csak egyet, akkor ezek mostanában:

Gothic 2 - ARPG

Heroes 3 - Turn-based Strategy

Age of Empires 2 - Real-time Strategy

Baldur's Gate 3 - CRPG

Halo 1 - FPS

Resident Evil 4 - Third-person Shooter

Might and Magic 7 - Dungeon Crawler

Devil May Cry 5 - Hack & Slash

Resident Evil 2 Remake - Survival Horror

okt. 28. 19:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezek tényleg mind jók! :)
okt. 28. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretem az rpg-ket, úgyhogy nem tudok választani csak egyet, de talán elég más mindegyik, úgyhogy remélem belefér:

Baldur's Gate 3 - Mindent imádok benne:D Karakterek, történet, humor, rengeteg lehetőség, turn-based harcrendszer, zene. Kb 300 órám van benne, végig is vittem, de még közel sem untam meg.

Final Fantasy XIV - Évek óta játszom, szintén nem unalmas még. Szeretem a közösségi élményt benne, szintén a rengeteg lehetőséget. Volt, hogy hónapokig szinte csak gatheringgel és craftinggel foglalkoztam vagy a mini játékokkal.

Stardew Valley - Ismét karakterek, humor, rengeteg lehetőség. Mielőtt elkezdtem játszani azt hittem ez egy szimpla nyugis farmolós játék...hát nem:D Olyan emocionális pillanatokat nyújtott, amire nem számítottam. Egy mestermű ez a játék, sokkal mélyebb, mint amilyennek elsőre látszik. De ha csak szeretnék kikapcsolódni és agyatlanul grindolni vagy szépítgetni a farmomat, akkor azt is megtehetem:D

stratégiai játékok közül:

StarCraft - Gyerekként kezdtem el játszani vele, úgyhogy a nosztalgia faktor is erős, nagyon sok jó élményem kapcsolódik hozzá. Talán azért emelkedik ki nekem a többi stratégiai közül amiket szeretek, mert ennek a világát izgalmasabbnak tartom.

Akció-kaland:

LEGO játékok, kifejezetten a LEGO Star Wars - Szintén gyerekkori, rengeteg jó élmény kapcsolódik hozzá. De felnőttként is élvezem:D Amit kiemelnék az a humor, kreatív megoldások, játékmenet.

okt. 29. 09:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
okt. 30. 15:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Az első játék, amivel életemben játszottam, az a Super Mario World volt (ha nem számítjuk bele a flash játékokat, azokból nem emlékszem). Viszont a kedvenc játékom a Mario & Luigi Bowser's Inside Story című RPG a Nintendo DS-re. Szeretem még az Undertalet és a Cave Story-t is, hogy ne csak Mario-t mondjak.
nov. 3. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!