Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CS2 nekem és a haveromnak...

CS2 nekem és a haveromnak szaggat! Lehet kezdeni valamit ezzel a problémával?

Figyelt kérdés

70-90 fps akkor,amikor nincsen sok player egy helyen, viszont ha tűzharc, akkor leesik akár 15fpsre is. Játszhatatlan.

Mindketten Windows 11et használunk, 10-zel rosszabb volt kicsivel amúgy.

Gépünk:

Nekem:

I5-6500, GTX 1060, 8GB RAM

haveromnak:

valami I3, GT 1030, 8GB RAM

CSGO milliószor jobban futott...

okt. 26. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Ez harmatgyenge, nem is Win 11 kompatibilis. Egy új gép segít a problémán.
okt. 26. 13:18
 2/9 PMC Wagner ***** válasza:
50%
#1 a játékmotorja 20 éves szóval nem igazán a gép a gond.
okt. 26. 14:15
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
#2 Ismerek én olyan 13 éves játékot, ami korabeli gépeken már meg se nyikkan... Sőt, Windows 10-et követel, ami a megjelenésekor sehol sem volt, sőt a 7 is még csak 2 éves volt. Semmit sem számít a játék kora, ha fejlesztik.
okt. 26. 14:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Teljesíti követelményét a két gép. :D Ez olyan mint ha gta sat kérdezem, lehet gyenge, attól függetlenül meg mennie kéne 60fps
okt. 26. 16:45
 5/9 anonim ***** válasza:
41%

"Sok a player, tűzharc..." gondolom smoke is van. 🤣 Gyenge az szerintem is.

Gondolom megy a discord/steam/anyámkínja és egy 4 magos 10 éves processzor elfingja magát egy CPU izzasztó játékon, mik vannak.

De ha nézel egy telemetriát a beesés pillanatában tuti 100%-on lesz a CPU.

A CS2 8 programszálat lazán le bír terhelni neked ebből 4 van és azt terheli még a többi cuccos ami meg van nyitva.

A CS:GO sokkal puritánabb volt és a GTA sem terheli annyira a procit mint a CS2

okt. 26. 19:31
 6/9 PMC Wagner ***** válasza:
Közepes beállításokon játsz ne a legalacsonyabban. Elég furán működik a CS2 mert alacsonyon csak úgy eszi a procit közepesen meg kevésbé
okt. 26. 22:34
 7/9 A kérdező kommentje:

LOL

8-as igazad van. Közepesen teljesen jól fut. Nyilván nem az igazi, de sokkal simább. Köszönöm!!!! A haveromnak állítólag rosszabb..

okt. 27. 00:48
 8/9 anonim ***** válasza:
55%
Akkor nem gyenge 🤪 csak a video kártyát kell terhelni, hogy ne pusztuljon meg a processzor. 🤔 Értem.
okt. 27. 06:24
 9/9 anonim ***** válasza:

"haveromnak: valami I3, GT1030"

azért elég combos vállalkozás így 2024-ben :D

Mondjuk az tényleg érdekes, ha kicsit terheled videokártyát, nem hal meg a CPU.

Ha van bekapcsolva élsimítás (anti-aliasing), azt mindenképp szedd ki, MSAA, FXAA, TAA stb, nekem a tieteknél komolyabb gépet is megfektetett röhögve egy xaros 4x-es beállítással esett-kelt az FPS.

okt. 29. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!