Milyen problėmával találkoztatok a GTA-RP Hungary Szerverėn?
Ėn úgy gondolom ,hogy alapjaiban rosz az egėsz koncepció. Kipróbáltam a játėkot beletoltam vagy 90 órát.
Lėnyegėben a rendőrök ės a bűnözők harca az egėsz játėk. Ha másba kezdesz nem tudsz elörėbb jutni.
Ha dolgozol előbb utóbb vagy a rendőrökhöz vándorol a pėnzed ,vagy a bűnözők veszik el. A fennmaradó öszeget pedig odaadod a mentősöknek akik öszekaparnak az útról. Előbb utóbb ebből eleged lesz (ės hiába hirdeti az Rp hogy halálozás után el kell felejteni mindent)-nem fogod. Pláne ha egy raktárba huzigálod a virtuális dobozokat ėrtelmetlenül ,hogy megvegyėl valamit.
Előbb utóbb fegyvert fogsz venni hogy megvėdd magad. (Nagyon drága 8-10óra monoton virtuális látahuzogatás) Ha belėdkötnek ės előveszed Admin: bannolás vagy időlimit. "Ha nem akkor add át annak aki ki akar ėpp rabolni.(Mer Admint hív:) Sőt egyezz is bele!! Mert ha nem akkor megint adminbörtön ahol dekkolhatsz órákat. Aztán kezdheted előrről.
Ėn ezt tapasztaltam...
Kipróbálta már valaki ezt a hülye játėkot?
Vagy csak nekem vannak vele ilyen gondjai?
A próbléma gyakorlatilag annyiba ki is merül amit irtál.
Istent játszó önkéntes saját akaratú császárok vannak a szerver élén, akiket ha kedve tartja ugy olyan büntetést ad amilyet akar.
Mindennel agyonvádolnak ha kell, de ha segítségre van szükséged akkor nem ismerik a kommunikációt.
Ha kicsit nagyobb a szád és talpraesettebb vagy a többi zombinál aki játszik a szerveren, akkor kitiltással jutalmaznak meg. Egymást ujjazzák meg és elégítik ki, támadnak meg játékosokat közösen akiknek esélyük sincsen velük szemben. Üdv a klubban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!