Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Régi játékosok (!) , akik...

Kedves Vezető kérdése:

Régi játékosok (!) , akik végigvitték 2001 ben(!) PS2-n a Silent Hill 2-t, szerintetek kellett ez a remake ? Jobb ?

Figyelt kérdés

Akkor el is mondom a saját véleményem:

Szerintem nem, úgy nem mint a Holló c. film remake.

Jobb volt a piszkosszürke, nem túl steril, szürreális környezet.

Most ez a ray tracing nek gúnyolt csili vili van minden utcán, amit már a 13 as DMC Devil May Cry ban is túltoltak.

Valahogy az úgy volt jó, ahogy az 1 is a maga pixeles mivoltával üt. Hozzáteszem már telefonon megkapod az original élményt akár full HD ben, a Ps2 emu val pl. De mindegyik, ahogy szépült, úgy lett gyenge a Downpour ig.

(Ami eddig a legszebb volt)

A 4 is zseniális még.

Homecoming elmegy.

okt. 20. 14:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%
Jelntettem a kérdezőt mert csak veszekedni jött ide. Ha nem azt írod amit ő gondol akkor már heves ugatásba tör ki. Én játszottam a régivel ps2 n. Szerintem ez a remake sokkal de sokkal jobb lett. Nagyon örülök neki. Gyönyörű grafika. Tökéletes játékmenet. 10/10
okt. 22. 12:33
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Az eredeti jobb volt.

Manapság eleve nehéz ilyesmit csinálni, mert elég magas az ingerküszöb.

Az apró woke manipulatív módszereket sajnos belerakták, cenzúrázták a modern audiecnek. (Lásd Insomniac interjú: "Give people stuff you know they want, SO you can INJECT things that maybe they aren't familiar with - or maybe they don't know they want - but make them like that stuff.")

A nyugati fejlesztők hadilábon állnak a nőis, szép nőkkel, a fix karakterekkel vagy egyéb apró dolgokkal mint: férfi ránéz egy nőre vagy megjegyez valamit, ami ma már a nagyon érzékeny tömegnek már sok. Ezekről, összehasonlító videókat is lehet nézni.

Nyilván amúgy ez is csak a soha nem elég pénzről szól, ezért kellenek a fiatalok is. Máskülönben nem élnénk ebben a kreativitás offos világban, a remastered/remake korban.

okt. 26. 03:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!