Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Régi játékosok (!) , akik...

Kedves Vezető kérdése:

Régi játékosok (!) , akik végigvitték 2001 ben(!) PS2-n a Silent Hill 2-t, szerintetek kellett ez a remake ? Jobb ?

Figyelt kérdés

Akkor el is mondom a saját véleményem:

Szerintem nem, úgy nem mint a Holló c. film remake.

Jobb volt a piszkosszürke, nem túl steril, szürreális környezet.

Most ez a ray tracing nek gúnyolt csili vili van minden utcán, amit már a 13 as DMC Devil May Cry ban is túltoltak.

Valahogy az úgy volt jó, ahogy az 1 is a maga pixeles mivoltával üt. Hozzáteszem már telefonon megkapod az original élményt akár full HD ben, a Ps2 emu val pl. De mindegyik, ahogy szépült, úgy lett gyenge a Downpour ig.

(Ami eddig a legszebb volt)

A 4 is zseniális még.

Homecoming elmegy.

okt. 20. 14:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem a régi játékosok miatt készült el a remake, hanem az újak miatt akik alap esetben már sose próbálnák ki az eredetit. Felújított formában sokkal több új játékossal tudják megismertetni az egyébként azonos játékmenetet. A játékot szinte egytől egyig teljesen átemelték a régiből az újba, így romlani nem romlott az élmény egyáltalán, csak szebb lett minden amit látunk. A ray tracing a legtöbb esetben teljesen felesleges és 90% gépén el se fut teljesítmény romlás nélkül, azt csak az amd/nvidia partnerség miatt erőltetik minden AAA játékba. Ha ezeket vesszük alapul akkor igen, jót tett a szériának a remeke, de nyilván aki régen tolta az eredetit annak ez már nem fog semmi újat kínálni.
okt. 20. 16:26
 2/12 A kérdező kommentje:
NEM bírod felfogni kit kérdezek?
okt. 20. 16:30
 3/12 anonim ***** válasza:
30%

Igen, ugyanolyan jó, sőt.

"Jobb volt a piszkosszürke, nem túl steril, szürreális környezet."

Most is ugyanaz a design.

"ray tracing nek gúnyolt csili vili van minden utcán"

Végül is csak az egyik legkomolyabb előrelépésről beszélünk az elmúlt évtizedből, de nem baj...

"már a 13 as DMC Devil May Cry ban is túltoltak"

2013-ban kanyarban sem volt semmilyen rt megoldás amit valós időben lehetett volna használni...

". De mindegyik, ahogy szépült, úgy lett gyenge "

Nem a grafikától függ.

"A 4 is zseniális még."

Nem, nem az. Még csak nem is a sorzat részének indult, csak menet közben aggatta rá a konami...

okt. 20. 16:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Vigyázz #3, mindjárt kapod te is privátban a sok kedveset meg szépet ettől a remek embertől :D
okt. 20. 17:02
 5/12 A kérdező kommentje:

Ha valaki nem bír értelmezni 1 kérdést/h kiknek szól, így járhat.

Ezt hívják úgy h kiprovokálod.

Ha vak vagy arról nem tehetek, vagy ha nem tudsz szöveget értelmezni.

Szerintem a klasszikusok egy része pl a Silent Hill a maga korában ütött, nem kell remakeekni, nem kell a műanyagul csillogó utca, mert ennek pont az atmoszféra volt a lényege.

okt. 20. 17:22
 6/12 anonim ***** válasza:
61%
Teljesen jól értelmeztem a kérdést. Hiába hisztizel, a remake bizony ugyanolyan jó, mint a régi. Nyugodtan játszhatod amelyiket akarod.
okt. 20. 17:28
 7/12 anonim ***** válasza:

Azért mert a véleményed nem egyezik az enyémmel attól még nem vagyok se fogyatékos se meleg, csak rólad árul el sokat :)

A kérdésedre válaszoltam, rendesen kifejtve, ha te ezt nem látod az a te bajod.

okt. 20. 17:28
 8/12 anonim ***** válasza:
56%
A 2001 es az igazi
okt. 20. 17:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Semmivel sem igazibb mint a friss.
okt. 20. 17:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Ugyan én idén vittem végig pc-n az eredetit, és még nem játszottam a remake-kel, de szerintem volt helye ennek a felújításnak. A kritikusok és a játékosok szerint is közel tökéletes lett. És a videókból nekem is úgy tűnik. Ráadásul már CJ is lehet a főszereplő, ami plusz pont.
okt. 20. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!