Régi játékosok (!) , akik végigvitték 2001 ben(!) PS2-n a Silent Hill 2-t, szerintetek kellett ez a remake ? Jobb ?
Akkor el is mondom a saját véleményem:
Szerintem nem, úgy nem mint a Holló c. film remake.
Jobb volt a piszkosszürke, nem túl steril, szürreális környezet.
Most ez a ray tracing nek gúnyolt csili vili van minden utcán, amit már a 13 as DMC Devil May Cry ban is túltoltak.
Valahogy az úgy volt jó, ahogy az 1 is a maga pixeles mivoltával üt. Hozzáteszem már telefonon megkapod az original élményt akár full HD ben, a Ps2 emu val pl. De mindegyik, ahogy szépült, úgy lett gyenge a Downpour ig.
(Ami eddig a legszebb volt)
A 4 is zseniális még.
Homecoming elmegy.
Igen, ugyanolyan jó, sőt.
"Jobb volt a piszkosszürke, nem túl steril, szürreális környezet."
Most is ugyanaz a design.
"ray tracing nek gúnyolt csili vili van minden utcán"
Végül is csak az egyik legkomolyabb előrelépésről beszélünk az elmúlt évtizedből, de nem baj...
"már a 13 as DMC Devil May Cry ban is túltoltak"
2013-ban kanyarban sem volt semmilyen rt megoldás amit valós időben lehetett volna használni...
". De mindegyik, ahogy szépült, úgy lett gyenge "
Nem a grafikától függ.
"A 4 is zseniális még."
Nem, nem az. Még csak nem is a sorzat részének indult, csak menet közben aggatta rá a konami...
Ha valaki nem bír értelmezni 1 kérdést/h kiknek szól, így járhat.
Ezt hívják úgy h kiprovokálod.
Ha vak vagy arról nem tehetek, vagy ha nem tudsz szöveget értelmezni.
Szerintem a klasszikusok egy része pl a Silent Hill a maga korában ütött, nem kell remakeekni, nem kell a műanyagul csillogó utca, mert ennek pont az atmoszféra volt a lényege.
Azért mert a véleményed nem egyezik az enyémmel attól még nem vagyok se fogyatékos se meleg, csak rólad árul el sokat :)
A kérdésedre válaszoltam, rendesen kifejtve, ha te ezt nem látod az a te bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!