Most már minden új játék szaggatni fog?
Figyelt kérdés
Hiába van meg az ajánlott gépigénytől is jóval erősebb hardver, mintha sok játék rosszul, hanyag módon lenne megírva. Időszakos szaggatások, percenként visszatérő minilaggok. És ahogy ezekre a játékokra rákeresek, kiderül nem is az gépemmel van a gond, mások is ugyanerről számolnak be. Azt sejtem mi okozza: hanyag kód, nem megfelelő engine, optimalizálás hiánya, stb. De esetleg aki ért hozzá, kicsit bővebben is meg tudná nekem ezeket magyarázni? Pl amikor adott egy open world játék és mész a zónák között és ilyen kisebb fps droppok, szaggatások vannak, annak mi lehet az oka? Volt régen is sok open world játék, azokba mégse volt ez a haladás közbeni szaggatás. Akkor az újabbakban mi váltja ki ezt? Pont hogy jobban kéne kezelje a modern engine modern hardverrel ezt, vagy tévednék? Mi hibádzik ilyenkor?okt. 19. 17:46
11/13 anonim válasza:
#9: Apám és anyám 20 éve halottak, a fiam is már saját fizetéséből vette a PC-jét. Ha tényleg új játékokat akarsz felhozni példának, akkor ott a Final Fantasy XVI, vagy a Dragon's Dogma 2, azok tényleg olyan gyalázatos teljesítményt nyújtanak, mint a Fallout 4 a kilenc évvel ezelőtti megjelenésekor.
12/13 A kérdező kommentje:
Akkor tessék, ott a példa ugyanúgy mostani generációban is a jelenségre. Mi ez a kérdés hogy melyik játékokról van szó, nem mindegy? Annyira tudtam hogy csak a belekötés miatt van feltéve. A jelenség valós, legyen az mostani, vagy még az előző generáció. Az okait keresem és a megoldásokat, és pl köszönöm a 3-as 4-es választ ami tényleg a valós problémára adja a valós választ.
okt. 22. 10:49
13/13 anonim válasza:
Majd a DLSS megoldja, az mondják a nagyokosok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!