Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Royale high vagy Dress to...

Ladygaga2 kérdése:

Royale high vagy Dress to impress?

Figyelt kérdés

Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy robloxon mit lenne érdemes játszani, a royale high school-t vagy a dress to impress játékot? Nemrég sikerült bejelentkeznem a nagyon régi, 2019-es fiókomba, és a royale high-ban van 1-2 cuccom, de nagyon sokat változott a játék és nagyon sokat kell játszani ahhoz, hogy meglegyen egy bizonyos mennyiségű gyémánt, hogy vegyek magamnak ruhákat.

Csináltam egy profit összegzést, multiplyer-ek használata nélkül, az ellátás a questekhez akár 225 gyémánt is lehet, a level up-pal 300-at kapunk azaz a profitunk ami meg is marad, az 75 gyémánt.

Régen szerettem ezt a játékot, de most nagyon drága lett minden és nincs annyi időm, hogy fenntartsam a megfelelő profit termelést. Valami ötlet esetleg, hogy miképpen tudnék nagyobb profitra szert tenni?

És milyen a dress to impress játék? Párszor játszottam vele, de hiányzik egy kicsit a társalgós része, régen imádtam, hogy lehetett beszélgetni a játékosokkal rh-n (mostanában már velük sem lehet😕). Ti mit preferáltok jobban?

Tippeket és ötleteket fogadok itt is és privátban is mindkét játékhoz :D Legyen szép napotok, puszi💖

#játék #Rh #Roblox #DTI #dresstoimpress #royalehighschool
okt. 6. 13:16
 1/2 anonim válasza:
Szerintem a dress to impress sokkal jobb játék, mert vannak ingyen ruhák is és most a halloweeni frissítéssel nagyon sok menő új dolog is jött be, köztük egy minimálisan horror side quest is, szóval mindenképpen csekkold le! Sőt én még az IT girl játékot is tudom ajánlani. Hasonló mint a DTI, de nem olyan drágák és jók a cuccok, viszont jó játék.
okt. 28. 14:39
 2/2 anonim válasza:
A DRESS to impress az szerintem jobb, 1es igen, vannak ingyen cuccok es gyorsabban tudsz haladni es penzt szerezni.
nov. 8. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!