Hol lehet eladni, meghirdetni Clash Royale account-ot?
Nemzetközi Facebook csoportokat próbáltam, de tele van az összes csalókkal.
Magyar csoportot nem találtam erre a célra.
Eladnám a Clash Royale játékfiókomat.
Hol hirdessem meg?
Miért, mit csinálnak, ha eladom a játékomat?
Talán hazaírnak a szüleimnek?
Más játékfiókokat adtam már el, azokat is tiltja a játék fejlesztője.
Nem keletkezik semmiféle következmény.
Nem minősül bűncselekménynek.
Ezért nem büntetnek meg senkit.
A legrosszabb ami történhet, hogy törlik a játékos fiókját.
Mellesleg sohasem derül ki, hogy árusítás történt.
Hm, azért ha magyar IP-ről hirtelen törökre vagy oroszra vált, akkor de, elég hamar.
Egyébként apróhirdetési oldalak, FB marketplace, jófogás, vatera, külföldinél ebay pl.
Nemzetközi FB oldalakon próbáltam.
Mindenki csaló.
Az adminok is. 100 ezer főr csoportban is!
Arra kérnek, hogy adjam meg a belépéshez szükséges adatokat (ezek birtokában már jelszót is lehet módosítani), aztán majd fizetnel. Jó vicc
"Arra kérnek, hogy adjam meg a belépéshez szükséges adatokat (ezek birtokában már jelszót is lehet módosítani), aztán majd fizetnel. Jó vicc"
Na és arra mi a garancia nekik hogy miután fizettek TE megadód nekik az adatokat? Ugyanígy ök sem hülyék.
Vannak hitelesített szolgáltatók, akik megkötik az üzletet a két fél között.
Pl. [link]
Ez egy megbízható szolgáltató.
Felajánlottam az érdeklődőknek, de senki sem ment bele. (mert így nem tudnának csalni)
Helyette volt aki ajánlott egy Discordon elérhető "middleman"-t, akiről semmit sem lehet tudni és semmi sem igazolja a megbízhatóságát.
Azzal akarta hitelesíteni magát, hogy mutatott screenshotot üzenetekről, hogy emberek azt írták, hogy "rendben van, megbízható"
Nyilvánvalóan összejátszottak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!