A Nintendo Switch miért ilyen mocskosul halk ? Oled, Lite is durván halkabb mint a mozis hatású Dolby-s telóm.
Figyelt kérdés
Telefonon tudok játszani hogy elnyomja a környezetet, de Switchet meg a környezet nyomja el. Fülhallgatóval is városba alig hallok valamit.
Hibásakat vettem, vagy ez ilyen ?
okt. 5. 19:03
1/6 anonim válasza:
Ez ilyen, nem a hangrendszerbe tették a pénzt.
2/6 anonim válasza:
Nem hibás, csak ócska. A régi originál és az új OLED modell is ilyen halk (a beépített hangszórók és a fejhallgató kimenet is).
3/6 A kérdező kommentje:
Hát, egy 500 ft os kisrádió jobban szól, szerintem ha már kézikonzol, ennyiért, ilyen játék árak mellett illene szólnia🙄
okt. 7. 17:56
4/6 A kérdező kommentje:
Psp, Ps Vita pl sokkal jobb anyagú/hangú volt töredék áron...
okt. 7. 17:58
5/6 anonim válasza:
A Nintendonak óriási szerencséje, hogy az imádói mindent megbocsájtanak neki. Én is szeretem a játékaikat, de a hardvereik már kritikán aluliak.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát, főleg ma, mikor telefonon szebb game-k vannak, Én csak a kézikonzol élmény miatt vettem, de az utóbbi időben olyan jó telefonon Pubg-z ni mondjuk, vagy Undawn oz ni HD ben, normális hanggal :)
Lehet eladom, és veszek megint egy Vitát, ha még kapni, a kézikonzol végett, mert az egész olyan műanyag/fapados.
Ott van Wipeout, GOW, Silent Hill...
okt. 7. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!