Az Overwatch "2" miért lett "downgrade el-ve" ? Nektek melyik jött be jobban ?
Legalábbis Én Ezt érzékelem csak:
D.Va nak 650 élete volt,
most asszem 450, Bastion megtudta javítani magát, és bármeddig tudott golyószóró módban lenni, S.T.B.
Meg ugye 6v6 volt
Mindenki O.P volt valamiben, de most kb mindenki egyformán gyengébb lett.
Meg ok hogy mindenki DPS/Tank volt, de valahogy jobb harcok voltak szerintem.
A játékot teljesen át kellett "balanszolni" 5v5re, emellett a készítők még jobban erőltetni akarták azt, hogy szerintük hogyan kellene a játékkal játszani. Az OW1et is úgy balanszolták egy idő után ahogy az Overwatch League játszott (illetve volt pár nagyon népszerű karakter a közösségben akik mindig jók voltak).
Az általad említett példák esetében ahol a Dvanak kevesebb élete van azt vedd figyelembe, hogy régen 1 gyógyítónak kellett 5 másik karaktert és magát ellátnia. Ebből ketten tankok voltak 500-600 élettel. Most mivel kivettek egy tankot egy gyógyítónak már nem csak eggyel kevesebb karaktert kell ellátnia, de pont egy olyat vettek ki akinek az élete kétszer annyi mint egy nem tank karakteré. Tehát ennek megfelelően az életeket és gyógyulási lehetőségeket vissza kellett venni, mert senki sem halna meg soha. Az meg hogy a Bastion nem gyógyulhat azzal hozható összefüggésbe hogy lehetőleg mindenki a saját dolgát csinálja (Bastion = DPS) és ne lehessen szólózni velük.
Ja, jól fogalmaztál, hogy hogyan kellene vele játszani'.
De pont hogy azért volt a sima Overwatch keményebb szerintem, meg ott is megtudtad fordítani a meccset egy másik karakterrel, ha úgy adódott, szoval mindenki ugy variált ahogy a helyzet megkívánta.
Így balanszosabb, de kevésbé szórakoztató, szerintem.
Meg a simában tényleg lehetett game el ruhákat venni, nem volt ennyi sesson pass, stb..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!