Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az Overwatch "2" miért lett...

Kedves Vezető kérdése:

Az Overwatch "2" miért lett "downgrade el-ve" ? Nektek melyik jött be jobban ?

Figyelt kérdés

Legalábbis Én Ezt érzékelem csak:

D.Va nak 650 élete volt,

[link]

most asszem 450, Bastion megtudta javítani magát, és bármeddig tudott golyószóró módban lenni, S.T.B.

Meg ugye 6v6 volt

Mindenki O.P volt valamiben, de most kb mindenki egyformán gyengébb lett.

Meg ok hogy mindenki DPS/Tank volt, de valahogy jobb harcok voltak szerintem.

okt. 2. 21:09
A kérdező szavazást indított:
Jobb volt a sima Overwatch
Jobb az Overwatch 2
5 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak esélyt adtak az újaknak 😁 meg jobban fizetős lett, az 1 egy teljes értékű game, dobálta a lootokat, aranyat, lehetett venni játékkal skineket, stb.
okt. 2. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:

A játékot teljesen át kellett "balanszolni" 5v5re, emellett a készítők még jobban erőltetni akarták azt, hogy szerintük hogyan kellene a játékkal játszani. Az OW1et is úgy balanszolták egy idő után ahogy az Overwatch League játszott (illetve volt pár nagyon népszerű karakter a közösségben akik mindig jók voltak).

Az általad említett példák esetében ahol a Dvanak kevesebb élete van azt vedd figyelembe, hogy régen 1 gyógyítónak kellett 5 másik karaktert és magát ellátnia. Ebből ketten tankok voltak 500-600 élettel. Most mivel kivettek egy tankot egy gyógyítónak már nem csak eggyel kevesebb karaktert kell ellátnia, de pont egy olyat vettek ki akinek az élete kétszer annyi mint egy nem tank karakteré. Tehát ennek megfelelően az életeket és gyógyulási lehetőségeket vissza kellett venni, mert senki sem halna meg soha. Az meg hogy a Bastion nem gyógyulhat azzal hozható összefüggésbe hogy lehetőleg mindenki a saját dolgát csinálja (Bastion = DPS) és ne lehessen szólózni velük.

okt. 4. 08:33
 3/5 A kérdező kommentje:

Ja, jól fogalmaztál, hogy hogyan kellene vele játszani'.

De pont hogy azért volt a sima Overwatch keményebb szerintem, meg ott is megtudtad fordítani a meccset egy másik karakterrel, ha úgy adódott, szoval mindenki ugy variált ahogy a helyzet megkívánta.

Így balanszosabb, de kevésbé szórakoztató, szerintem.

Meg a simában tényleg lehetett game el ruhákat venni, nem volt ennyi sesson pass, stb..

okt. 4. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja hát az OW2 elsősorban azért jött ki, hogy egy modern genya üzleti modellt gyömöszölhessenek bele. A frissítés csak bónusz. A nagy sztori is amit beígértek se lett megcsinálva. Tehát abból a szempontból egyértelműen rosszabb. Ha viszont nem gond a túlárazott skineket megvenni akkor az újban egyértelműen sokkal több van és szexisebbek is (érdekes, hogy amint direktbe árulják őket egy játék áráért akkor egyből nem probléma a "bikini páncél").
okt. 4. 17:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Hál istennek, van egy rahedli játékkal megszerzett Skin em a simából, mert igazából szerintem túlzás hogy ez 2, csak lett egy szerintük hogy kellene játszani, ahogy írták, F2P modell, ahol játékkal nem igazán lehet ma nyerni semmilyen skint.
okt. 5. 12:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!