Vannak ingyenes pályák és vonatok a Train Sim World 5 (a régebbi részeké is jó, ha itt is működik) játékhoz, vagy csak fizetős DLC-k?
Figyelt kérdés
Ha lehetséges, nevet vagy linket is kérnék.okt. 1. 09:26
1/6 anonim válasza:
Steam-en beállítod a keresésnél hogy ingyenes és máris meglátod van-e.
2/6 A kérdező kommentje:
1: A többi játék nem kell, csak ehhez.
okt. 1. 11:30
3/6 anonim válasza:
Sajnos nincsenek, drága hobbi ez a játék.
Össze se merem számolni hány százezernél tartok az első rész óta...
4/6 A kérdező kommentje:
3: Értem. Köszi a választ. A Train Simulator játékhoz voltak ingyenes cuccok, reméltem, hogy ehhez is vannak. Pár éve néztem, több Millió Ft lenne, ha mindent megvennék ahhoz. Gondolom, ehhez ezért sincsenek ehhez már ingyenes bővítők, hadd fizessen az ember. Szomorú azért... :o(
okt. 1. 13:16
5/6 anonim válasza:
Ha nem veszel meg mindent, csak azt a régiót ami érdekel (pl nekem csak a Német cuccok vannak), akkor már nem milliós, csak százezres tétel :D
Ha PC-n játszol, akkor nagyon sokat tudsz spórólni, mert Steam-en nagyon sokszor vannak akciók.
Xboxon nagyjából évente 1-2x 5-6 pálya, szóval én megszívtam...
6/6 A kérdező kommentje:
Igen PC-n játszok, nézem is az akciókat Steam-en, bár sok pálya esetén így is összejön nagyobb kiadás. Na mindegy, nem iszok, nem cigizek, valamire költeni kell... :o)
okt. 2. 09:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!