Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steamen aki megvette a Strongh...

Steamen aki megvette a Stronghold Crusader nevű régi játékot, mennyire bugos? Illetve vannak benne extra mapok?

Figyelt kérdés
Köszönöm

szept. 10. 13:14
 1/2 anonim ***** válasza:
GOG-on próbáltam, de negyed órát bírtam csak ki. Irányítás nagyon gagyi. Stronghold HD, az a neve, nem tudom steamen milyen. Szerencsére ingyen kaptam.
szept. 11. 17:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Steamen nemrég megvettem a Stronghold Crusader Hd-t, adja hozzá a Stronghold Crusader Extreme Hd-t is, így a régi alapjátékhoz képest van plusz 50 keresztes hadjárat térkép/küldetés (20+30).

Egyelőre nekem nem problémás, néha kiléptetett, mikor otthagytam futni hosszabb ideig, amikor hirtelen más dolgom támadt, ami nyilván kellemetlen, de enyim hiba is - így azóta mindig szorgosan mentek játékállást.

Szerintem van plusz térkép is az egyéni/egyedi játékokhoz és a várépítőhöz egyaránt, habár (lusta vagyok most leelenőrizni) nem arra fókuszáltam eddig, így nem vagyok benne biztos mennyi, ha igen.

Illetve bónusz ellenfelek.

Hirtelen összegezve ennyi.

(ja meg nagyon nem fekszik nekem az az extreme, egyszer futottam neki és gyászosan bebuktam az első küldit)

szept. 28. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!