Miért nem indul el a Stronghold Crusader játék az XP-n?
Nem, a HD-s és a sima verziósat is próbálatam patchelni és crackelni is, mindhiába. Az Age of Empires 2-nél is valami hasonló volt a probléma...
Szerintem valami más lesz a gond. Pedig a AoE 1, AoM és az Empire Earth II is fut. Ezek hasonló 2D-s felülnézetes játékok.
Gép tulajdonságai:
CPU: Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz, 1595 MHz
GPU: Intel 82945GSE Graphics Controller (128 MB)
RAM: 2 GB
Megjegyzés: Windows Vistán se indult.
"Win10-en inkább a HD verzió fut rendesen, mert az én gépemen már a gtx 1080-nal elvérzett szegény, de a HD csont nélkül ment vásárlás után"
Érdekes, nekem az eredeti zökkenőmentesen megy Win10-en egy nem gamer és nem is túl drága laptopon. Bár az én esetemben az integrált videokártya lehet előny, elképzelhető, hogy a modern dedikált videokártyák (vagy a driverjeik) nem tudják az ilyen régi 2D-s dolgokat megfelelően kezelni.
Kérdezőre visszatérve, ezek alapján a videokártya az ami továbbra is gyanús, bár én annyira nem értek hozzá. A driver jó? Más dolgok működnek?
A driver jó, a gyártó oldaláról szedtem le.
Ahogy korábban írtam, az Age of Empires 1, Age of Mythology, Empire Earth II, Need for Speed 2 SE, Croc, Mario Forever, Re-Volt indul.
A Srronghold-on kívül az Age of Empires 2 sem indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!