Steam letilthat, ha "gagyibb" singleplayer játékokhoz használok cheat enginet? (sima klikkelős játékok, stb)
Figyelt kérdés
úgy olvastam, hogy nincs hatással másokra és emiatt nem érdekel senkit, de kiváncsi vagyok banoltak e mást emiatt. Volt pl. egy klikkelős játék, amin sokan pl CE-vel vitték végig, mert érdekesebb volt. Meg vannak ilyenek, amik ilyen semmi játékok, pl az Egg. jobb így elszórakozni velük :Dszept. 10. 02:10
1/3 anonim válasza:
Hacsak a játék nem tartalmaz Valve Anticheat-et(amit gagyi játékoknál kétlem) akkor nem fog.
2/3 anonim válasza:
Az észleléshez VAC-védett játéknak kell lenni. Viszont ha véletlenül futva hagyod és úgy csatlakozol ilyen játékra, arra már riaszthat vagy akár tilt:
"Van egy sor gyakori szoftverütközés, ami ezt a hibát okozhatja. Ha futtatod az alábbi szoftverek bármelyikét, állítsd le azt, míg játszol:
CCleaner
Powershell
Cheat Engine
IObit Start Menu 8
DLL injektorok
Hiperfelügyelők
Steam idlerek"
3/3 anonim válasza:
Én Assassins creed Odysseyben, Crusader Kings 2-ben wemodot használtam. Nem szóltak. Meg Homeworld remasterednél is trainert, még multi meccsen is működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!