Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steam letilthat, ha "gagyibb"...

Steam letilthat, ha "gagyibb" singleplayer játékokhoz használok cheat enginet? (sima klikkelős játékok, stb)

Figyelt kérdés
úgy olvastam, hogy nincs hatással másokra és emiatt nem érdekel senkit, de kiváncsi vagyok banoltak e mást emiatt. Volt pl. egy klikkelős játék, amin sokan pl CE-vel vitték végig, mert érdekesebb volt. Meg vannak ilyenek, amik ilyen semmi játékok, pl az Egg. jobb így elszórakozni velük :D
szept. 10. 02:10
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
Hacsak a játék nem tartalmaz Valve Anticheat-et(amit gagyi játékoknál kétlem) akkor nem fog.
szept. 10. 07:45
 2/3 anonim ***** válasza:
53%

Az észleléshez VAC-védett játéknak kell lenni. Viszont ha véletlenül futva hagyod és úgy csatlakozol ilyen játékra, arra már riaszthat vagy akár tilt:

[link]

"Van egy sor gyakori szoftverütközés, ami ezt a hibát okozhatja. Ha futtatod az alábbi szoftverek bármelyikét, állítsd le azt, míg játszol:

CCleaner

Powershell

Cheat Engine

IObit Start Menu 8

DLL injektorok

Hiperfelügyelők

Steam idlerek"

szept. 10. 08:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Én Assassins creed Odysseyben, Crusader Kings 2-ben wemodot használtam. Nem szóltak. Meg Homeworld remasterednél is trainert, még multi meccsen is működött.
szept. 10. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!