Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Bannoltak a játékból, mit tegyek?

Bannoltak a játékból, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kicsit több mint 1 éve bannoltak a Star Wars Galaxy of Heroes játékból, mondván volt egy karakterhez képest erős csapásom. Próbáltam visszaszerezni a fiókom, de nem foglalkoztak a problémámmal, csak azt szajkózták, hogy modot használtam miközben nem is. Rá hagytam és le is töröltem a játékot. Viszont ma újra kedvet kaptam volna hozzá, mondom megnézem mizu, de ugyanúgy ott várt az üzenet, hogy ez a fiók bannolva van. Iphone-om van, kijelentkeztem a Game Centerből és úgy próbáltam belépni de még így sem jó. Mit csináljak, hogy legalább egy új játékot kezdhessek?
aug. 31. 14:01
 1/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ha bannoltak akkor felnek hogy ujra csalni fogsz igy kesobb sem engednek vissza

akkor se ha tenyleg nem csaltal

aug. 31. 14:12
 2/3 anonim ***** válasza:
írni lehet a supportnak angolul, bár több helyen van már magyar support is, ő majd ki vizsgálja a dolgot
szept. 1. 08:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Alapvetően több azonosítója van a telefonodnak (MAC címe a telefonnak, telefonszám stb), az jobb helyeken bekerül a fiókod mellé ez is és ha bannolnak akkor ezeket is a tiltólistára teszik.

Írni írhatsz supportnak de általában nem hatja meg őket, szóval vegyél új telefont hozzá és cserélj telefonszámot.

szept. 3. 09:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!