Hogyan trollkodjak vissza egy idiótát?
Figyelt kérdés
Épp az előbb találkoztam egy idiótával a robloxon (igaz, ott ez nem meglepő) :D Sikerült valamennyire beszólni neki de mindig vannak jobb beszólások. Hogyan szoktatok megtrollkodni embereket? :Daug. 23. 15:38
2/11 A kérdező kommentje:
#1 Nem tudom, hogy robloxon lehet-e, mindenesetre én arra vagyok kíváncsi hogy ti hogyan szóltok be ilyeneknek, amikor beszóltok.
aug. 23. 15:42
3/11 anonim válasza:
Az általános beszólások mind primitívek. Az igazán jó beszólást a helyzet szüli.
4/11 anonim válasza:
Látom egész életedben üldözött a bölcsesség, de úgy tűnik te gyorsabban futsz.
5/11 A kérdező kommentje:
#4 Ez jó béna volt, ha engem akarsz sértegetni, akkor inkább kérj bocsánatot hogy untatsz :D
aug. 23. 18:46
7/11 A kérdező kommentje:
#6 Most egyébként nem tudom hogy 4-es példát hozott fel vagy csak be akart szólni, ezért nem akartam keményebben visszaszólni…
aug. 23. 19:20
8/11 anonim válasza:
#7: egyértelmű, hogy csak példát hozott fel, olyat, amilyent, de a visszavágásod kínosabb volt..
Ezért jobb valami személyeset válaszolni, vagy olyat, amit a helyzet szül. (Pl. a négyesre, hogy "Te egy lépéssel mindig elöttem..." vagy hasonlót)
9/11 A kérdező kommentje:
#8 Nyilván ha tényleg veszekszem valakivel, nem tartoztatom magam és durvákat mondok. Csak nyilván a másik fél is durvákat mond, bár abban tényleg igazad van az jobb, ha a helyzetre reagálunk. Köszönöm a választ (őszintén).
aug. 23. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!