Mi lehet ennek a játéknak a címe? Régebben játszottam kicsiként sokat, törpösnek rémlik és tanulós volt.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Volt régen egy "játék", tanulósnak számított azt hiszem és törpök voltak benne ha jól rémlik, valamihez járt talán, sajnos nagyon kevés dolog rémlik belőle, annyit tudok hogy magyar szinkronos volt, beszéltek hozzám meg segítettek, és rémlik egy olyan pálya benne, ahol különböző közlekedési eszközöket kellett elhelyezni egy képen, pl. a vonatot egy hídra, a repülőt az égbe meg a hőlégballont stb... Konkrétan ez az egy pálya rémlik belőle, bocsánat ha kevés dolgot írtam, de csak ennyi jutott eszembe róla és nosztalgiázni szerettem volna kicsit.
Köszönök minden segítséget!
(Ui.: nem Hupikék-Törpikék)
aug. 23. 14:51
2/2 A kérdező kommentje:
Király vagy, meg is találtam!!!! Köszönöm
aug. 31. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!