Lol-ban miért csak a flamereket büntetik?
Első draft gamemet játszom, rögtön beinstalockolják a lanemet. Ha én ezért leátkozom a családját, JOGOSAN!!!, akkor ő nem kap semmit én meg bannt kapok. Ugyanez a trollokra, interekre hasonlókra.
Lol-ban az egyetlen dolog ami ellen tudsz játékon belül védekezni az a flame, mert tudod muteolni, de ha az a nagyon okos csapattársad eldönti, hogy mindent megtesz hogy ne nyerjünk, akkor az ellen nem tudsz csinálni semmit, mert az nem is büntetik.
Én nem értem, mit sírnak az emberek a flamelés miatt, főleg ha jogosan kapja az ívet. Az életben sem úgy fognak veled beszélni mindig, hogy jaj aranyvirágszálam stb. Ott elfogsz kezdeni sírni?
nem nagyon válasz a kérdésre, csak személyes megjegyzés, de én sokat játszottam counter strike-al, coddal stb.. nagyon sokat dotázok, és még lolozok is, de szerintem lolban legrosszabb a pub játékok, egyszerüen totál toxic mindenki, de nagyon durván, mindenki szid mindenkit, még ha nyerésre állunk akkor is
ne érts félre, a felsorolt játékokban és egyéb játékokban is vannak toxic játékosok, de a lol bakker, hát a többihez képest ég és föld, mintha lolba csak az igazi tahók járnának játszani, pedig tuti nem így van mert azért ritkán vannak kivételek de nah
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!