Első draft gamemet játszom, rögtön beinstalockolják a lanemet. Ha én ezért leátkozom a családját, JOGOSAN!!!, akkor ő nem kap semmit én meg bannt kapok. Ugyanez a trollokra, interekre hasonlókra.
Lol-ban az egyetlen dolog ami ellen tudsz játékon belül védekezni az a flame, mert tudod muteolni, de ha az a nagyon okos csapattársad eldönti, hogy mindent megtesz hogy ne nyerjünk, akkor az ellen nem tudsz csinálni semmit, mert az nem is büntetik.
Én nem értem, mit sírnak az emberek a flamelés miatt, főleg ha jogosan kapja az ívet. Az életben sem úgy fognak veled beszélni mindig, hogy jaj aranyvirágszálam stb. Ott elfogsz kezdeni sírni?
Azt is büntetik, ha elég report érkezik be rá, csak a beszólogatást könnyeb ellenőrizni, ezért gyors folyamat.
aug. 16. 16:02
2/4 anonim válasza:
Engem nem zavar ha lane-emet lopják, de ha már a hero-m is az már inkább. De akkor sem küldöm el őket vissza anyjuk első lyukába xD (nyilván magamban azért végigmondom a monologot xD). Ha lane+hero lopás is megtörtént akkor a random gombbal választok hero-t a lane-re aztán vagy örülnek neki vagy nem. De azért direkt nem fogok lose-olni random pick-el sem.
aug. 16. 20:13
3/4 anonim válasza:
Hát tipikusan ilyen pc és álszent lett a világ, ez itt is kiütközik. Hogy jajj nehogy valami csúnyát, sértőt merészelj mondani még a jogos inzultus esetén se. Majd az lesz a kövi szintje amikor játék elején benyőgi kéretlenül mindenki hogy ő nő/néger/meleg, és akkor még tiltást is kapsz gyűlöletbűnért minden ilyen beszólogatós esetben :D Bezzeg trollkodni, elszabotálni a játékot és a wint, mindenféle lehetetlen toxikus módon viselkedni, az rendben van. De ha valaki mond valami sértőt azt ezerszeresen meg kell torolni, mert akkor ő a közellenség a játékban, még ha igaza van akkor is. Vagy ha épp a legkompetensebb csapattag és egy igazi game ruiner noobot tesz helyre, akkor is. Összességében meg főleg az lehet a legfőbb indok amit az 1-es is ír, ez könnyen és egyszerűen bizonyítható hiszen egy sima chatfilteren fennakadás vagy chatlog bizonyítja. Míg a trollkodás, ruinerkedés ellenörzése egy komplex folyamat lenne, és nagyon időigényes. Hacsak meg nem oldják, hogy statisztikából is vissza lehessen következtetni. De az kevésbé megbízható.
aug. 17. 12:04
4/4 anonim válasza:
nem nagyon válasz a kérdésre, csak személyes megjegyzés, de én sokat játszottam counter strike-al, coddal stb.. nagyon sokat dotázok, és még lolozok is, de szerintem lolban legrosszabb a pub játékok, egyszerüen totál toxic mindenki, de nagyon durván, mindenki szid mindenkit, még ha nyerésre állunk akkor is
ne érts félre, a felsorolt játékokban és egyéb játékokban is vannak toxic játékosok, de a lol bakker, hát a többihez képest ég és föld, mintha lolba csak az igazi tahók járnának játszani, pedig tuti nem így van mert azért ritkán vannak kivételek de nah
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!