Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit tudok tenni, hogy megnyílj...

Mit tudok tenni, hogy megnyíljon a Gallery Simsben?

Figyelt kérdés

Azt írja ki, hogy not connected, és amikor újrapróbálom, továbbra is azt írja ki. Kiléptem, csatlakozva volt, visszaléptem és ugyanez. Egy csomoszor újrapróbáltam, de nem nyitja meg.

Lehet más az oka? Tudok tenni valamit?

aug. 13. 17:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Eredeti játék? Vannak CC-k?
aug. 13. 17:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Kiegészítők vannak
aug. 13. 17:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Melyikek?
aug. 13. 18:09
 4/10 A kérdező kommentje:

Island living, get famous, seasons, cats&dogs, city living, get together, get to work

A game packs és stuff packs beleszámítanak?

aug. 14. 09:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Egyik sem okozhatna gondot. Ha pedig egyáltalán nincs CC akkor pláne.

Hol vetted meg? Közvetlen EA kliensben vagy Steam-en?

aug. 14. 09:15
 6/10 A kérdező kommentje:
Pár éve egy barátom apja töltötte rá, szerintem illegálisan
aug. 14. 09:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja hogy "lopott" verzió. Hát ott nem is fog menni a galéria. Mivel az online funkció, az pedig a crack-elt tört játékba nincs benne, különben nem tudnád "ingyen" játszani. Szóval le kell mondj a Gallériáról. Az alapjáték ingyenes már. Ez a pár DLC megvétele amíket írtál nem olyan durva áron vannak még. Szerintem vedd meg őket Steam vagy EA-n. Vagy ha gondolod maradhatsz is az "ingyenes" verziódon, de ott sose lesz galléria és persze a bugfix és update-ekről is lemaradsz így mert kliens nélkül nem is frissül a játék.
aug. 14. 10:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Annyit még hozzá tennék várd meg mig leárazás van. Akkor még olcsóbban tudod a DLC-ket venni, akár fele áron is.
aug. 14. 10:27
 9/10 A kérdező kommentje:

Tervezem megvenni, csak ebben már elég sok családom van, amit nem szeretnék elveszteni. A másik meg az, hogy a többi gép, ami itthon van, munkahelyi/iskolai, arra nem szeretnék játékot venni. Majd ha lesz saját gépem, arra megveszem.

Köszönöm nagyon a gyors választ és a segítséget!!

aug. 14. 10:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen. Illetve nem fogod elvesziteni. Dokumentumokból a Sims mentési mappáját kimásolod(asszem Electronic Arts néven van) és bemásolod majd az új gépre. Onnan folytatod ahol abbahagytad. Csak ez esetben arra figyelni kell hogy meg kell lenni ugyanazoknak a DLC-knek amik a mentésedbe vannak. Mert ha 1 is hiányzik akkor az töri a mentést és akkor mondhatsz bucsút a sim-jeidnek.
aug. 14. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!