Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szeretnék egy pár véleményt...

Szeretnék egy pár véleményt hogy megéri e az FC 25 vagy sem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy zavar hogy kivették Brazíliát Kolumbia Paraguay meg a többi Dél Amerika nincs csak Argentína egyedül meg se Egyiptom se India válogatott meg állandóan ígérgetik hogy jobb lesz de nem láttom a hitet pedig most visszakerülne az AS Roma meg Nápoly licensze meg ifi játékok ha menedszer karrier mód játszani velük meg hogy lesz az összes UEFA nemzet na nem tudom mit mondjak

aug. 7. 12:57
 1/5 A kérdező kommentje:
Meg lehet hogy nem mert egy haverom a FIFA 17 nyomja szóval nem tudom
aug. 7. 13:08
 2/5 anonim ***** válasza:

inkább a 17-et vedd.

FC 24-től már nem az a fifa ami volt. Nem éri meg.

aug. 7. 13:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Ok de van többi ami régi és lehet jobban megéri
aug. 7. 19:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Na én megvárom de ha kiderül hogy rosszabb évről akkor nem költöm a pénzt itt az FC 24 nel megáltam
aug. 8. 15:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Fifa 16-17-ig volt még normális. Utána már csak ugyanazt adták el évről évre más névvel és 1 minimálisan feltupirozott kinézettel.
aug. 8. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!