Szeretnem a véleményeteket kerni, hogy megeri meg iphone 5s-t venni? Bővebben lent.
Hát igen, az Android az egy nagyon jó kis operációs rendszer...
...lesz. :) Én is nagyon iPhone-os vagyok, bár én kaptam a készülékeket, még megvan a 8-9 éves iPod Touch-om és az is kifogástalanul működik, magam cserélem az aksit, majd fejleszteni is szeretnék rá. Imádom. 4s-em van most, és nekem tökéletesen megfelel. Szerintem aludj rá, esetleg várj meg egy nagyon jó ajánlatot. :)
3gs t azért ma már nem ajánlanám senkinek, nekem is az van, és rémálom, rohadt kevés a memóriája, rengetegszer elszáll emiatt a böngésző, néha hajlamos sms írás közben is beszaggatni, nem poén - igen, tudom, os újratelepítés megoldaná a problémák egy részét, de a tököm aki vesződik vele, nem ér annyit az egész.
A kérdés az, hogy mire akarod használni. Ha játszani akarsz rajta, akkor felejtsd el, és vegyél az árából egy pc t, vagy egy konzolt, bármi másra elég az 5s is, bőven. Persze, jobb a hardver a 6 ban, de ha nem játszol, vagy nézel rajta nagy felbontású filmet, akkor nem igazán van jelentősége(utóbbihoz szintén jobb választás egy pc\konzol).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!