Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Jó játék a The Long Dark?

Kürtőskalácska kérdése:

Jó játék a The Long Dark?

Figyelt kérdés
Nektek tetszett?, miért?, melyik része a legjobb?, melyik része nem tetszett? Stb

júl. 20. 12:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A loot súlylimit kezelése élethű, de játékmenet szempontjából nagyon vontatott lesz, amikor száz métereket kell lépésekben megtenni. Egész sokat kell játszani és bolyongani, hogy kiismerd magadat a pályákon, mert ha éjszaka elkap egy hóvihar, és csak körbe-körbe sétálgatsz vakon míg éhen nem halsz vagy ki nem hűlsz, az is inkább frusztráló, mint kalandos.

Nem pörgős, nem is chilles kalandjáték, többször lassú, vontatott és frusztráló, a survivor mód kifejezetten nehéz míg bele nem tanulsz, ez már tíz órákban mérhető. És ha nincs türelmed sem sikerélményed, a sokadik ilyen után hagyod a fenébe.

2018-ban talán még csak 1 epizód volt, akkor azt végigjátszottam. Majd 2021-ben már volt több is, akkor azokat is, akkor még nem volt fizetős DLC sem. Azóta nem volt elindítva, de nincs szívem letörölni, mert jó játék. Sem motivációm elindítani, mert nehéz játék és türelem kell hozzá.

júl. 20. 13:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Az zavart hogy a story módban sokszor nagyon egyszerű dolgokkal blokkoltak bizonyos dolgokat hogy ne fedezd fel előbb?
júl. 20. 15:01
 3/6 A kérdező kommentje:
A játék célja részben az hogy átadja egy ilyen szituáció frusztráltságát nehézségét szóval szerintem ez annyira nem hiba.
júl. 20. 15:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Én nemsokára elkezdem de azelőtt egy csomó videót néztem róla évekkel ezelőtt és az alapján nagyon szimpatikus volt
júl. 20. 15:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én kedvelem. A story módon kívül van benne sandbox mód is, ahol te állítasz be mindent, akár a nehézséget is, és minden terület bejárható lesz. Engem nem zavar a lassú mozgás se, van amikor indokolt, pl hóban gyaloglás, hatalmas szél, sok csomag, fáradtság stb. Hangulatos darab, és végre egy olyan amiben nem az agyonkoptatott zombik vagy mutánsok üldöznek folyamatosan, hanem a természet erői ellen kell helyt állni. Ja és az se zavar hogy nincs benne a többi játékból már unalomig ismert base building házépítés és ahoz való folyamatos nyersanyag lootolgatás. Itt tényleg a túlélésre megy rá, akár minden nap máshol keresve ideiglenes szállást.
júl. 20. 16:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Újra meghoztátok hozzá a kedvem, szerintem holnap megint beleugrok...
júl. 21. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!