Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fogtok játszani a red dolphin-al?

Fogtok játszani a red dolphin-al?

Figyelt kérdés
Asszem hasonló lesz mint a kék bálna csak durvább

júl. 17. 07:52
 1/3 anonim ***** válasza:
majd csak a zöld cápával
júl. 17. 15:20
 2/3 pjazi válasza:
már van 3 lehetseges link amirol elindulhatok, ugyhogy valszeg. vagy ha nem akk csak kivulrol fogom nezni xdd
aug. 14. 16:56
 3/3 anonim válasza:
Aki őrült az játszon vele, nem az én életem. Milyen szerencse, hogy én döntök a sorsomról. Érdekelnek a játékkal kapcsolatos információk, de eszembe sem jutna hogy "játsszak" ti miért szeretnétek "játszani" egyáltalán? Hova süllyedünk? 1-es, kifejtenéd bővebben hogy egyáltalán létezik e ez ? 2-es, kívülről figyelés alatt mit értessz? És miért indulnál el? Ennyire elromlott az életed, hogy mégjobban elrontod? Szánalmas vagy, és mindenki más aki arra adja a fejét, hogy ilyen ídézőjeles "játékot" "Játsszon". Egyébként, a kevés informáióm szerint, az illető ül, és ha tudják hogy készít ilyen játékot, vagy felmerül benne, miért nem akadályozzák meg? Ennyire elromlott oroszország? Pedig, Putyin úr, nagyra van magával mennyire cenzúráz, és fegyelmez. Szörnyű ahova pusztul ez a világ. Egyébként, kérdező nem, nem ugyanolyan, mert ebben nem öngyilkosság lesz a feladat, hanem pl veszekedj rendőrökkel, írj vérrel a falra.A kék bálna elsősorban öncsonkításról szólt, önkárosításról. De egyébként, ha ennyire unatkoztok, ne játsszatok ilyen szarokkal, és meresszétek a hátsótokat, hanem takarodjatok el dolgozni, tapasztalni a valóvilágban, ne punnyadni, és szépen lassan leroncsolódni.
szept. 8. 17:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!