Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Once human-ban hol jatszanak...

Once human-ban hol jatszanak a magyarok?

Figyelt kérdés

melyik szerverren van a legtöbb magyar?

pvp és pve ,indegy az a lenyeg hogy minnel több magyarral futsak össze?

2024. júl. 14. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát én PVE01-en vagyok(változó hogy 000001-0000010 csatornán) de elég sok magyar láttam már chat-en írni. Nyilván későbbieken is lehetnek. De arra figyelj ahogy észrevettem 10 "csatornánként" van 1 szerver. Legalábbis 1-10-ig láttam csak a world change lehetőséget tegnap. 11-est már nem láttam listámon. Szóval ha oda mennék lehet előről kéne kezdenem, ezzel pedig nem kisérletezzek. Szóval ha sok magyart szeretnél akkor az első 2 rota ajánlott akár PVE akár PVP szerverre mész. azaz első 20 csatorna.
2024. júl. 14. 18:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Ti játszatok még srácok amúgy?
jan. 7. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Én már nem. A reset cucc elvette a kedvem véglegesen...
jan. 7. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:

xD

A wipe az miért rossz? A starchromod, a blueprintjeid mind megmaradnak.

Olyan nagy cucc újra felhúzni 50re a karit?

jan. 8. 22:57
 5/7 anonim ***** válasza:

ha csak a karakter szintje lenne ami reset-el nem érdekelne. De minden amit építesz, minden amit gyűtöttél megy a levesbe. Ha pedig már 100-200+ órát beletolnék a játékba nem akarom 1-2 havonta wipe után megint előről kezdeni az építkezést,kutatást stb.

Okés hogy BP és a többi prémium cucc megmarad, de akkor is sz#r hogy megint mindent 0-ról építs fel. Ráadásul mindig máshova költözz, mert már a kinézett helyet elfoglalta másik gyerek mire odajutsz...

Ha nem lenne wipe, az év játéka lett volna nálam és már tuti lenne benne 1000+ órám. De így még időben kiszáltam, pedig imádtam.

jan. 9. 16:41
 6/7 anonim ***** válasza:

"De minden amit építesz, minden amit gyűtöttél megy a levesbe."

Ez azért ennél összetettebb.

A házad alapból lementődik blueprintbe és bármikor lerakhatod, így újra felépítve azt. Természetesen az anyagot ki kell farmolni hozzá.

Az sem olyan nagy cucc. Előző scenariód végén lecraftolsz egy advenced chainsawot meg egy advenced drillt amit át tudsz majd hozni magaddal a kövi scenariódra és azzal pikk pakk megvan az anyag.

Most az, hogy a kő meg a fa, meg a tungsten meg ilyenek mennek a levesbe az nem egy nagy cucc. Én szeretek miningelni, farmolni, grindolni, craftolni. Ez mind a játék része. De ez is olyan hogy lépten nyomon belebotlasz az anyagba, a drill meg 1 sec sem kell hozzá már ki is szedte.

Szóval akkor te a Way of winter scenariót már nem is játszottad?

jan. 9. 20:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem. Kb 2 héttel első "szezon" vége előtt hagytam ott. Megpróbáltam, de mivel 1 vatta új karit akart csinálni nekem a régi helyett, így az újrapróbálást is feladtam. Szép volt, jó volt, de elég is volt... :D
jan. 9. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!