Nem tudom ki szokkot játszani olyan játéka ahol lehet ismerkedni karaktertgondolok itt az (avakinra) nem tudom ki játszót vele mivel már csak a pénzért megy ezis meg untam így új játékot keresek ami hasonló ehhez és magyarok is játszanak rajta!?
Figyelt kérdés
igazából nem ismerkedni de lehetsen magyarokkal beszélni plusz karakter fejleszteni stb ha nem tudod mi az az avakin nézz utána olyanra gondolok telefonos játék legyen az a lényeg!2023. jún. 12. 21:14
1/1 anonim válasza:
Hotel Hideaway hasonlít az avakin lifehoz lehet házat építeni játekosokkal beszélni,karaktert készíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!